A mai 13-16 éves korosztály már mmiért fogadja el a homoszexualitást?
Figyelt kérdés
Miért nem ítélik el vagy miért nem zavarja őket?2017. júl. 2. 15:19
21/25 anonim válasza:
Ennek a korosztálynak van esze és nem itéli el a homoszexualitást
sokkal elfogadóbb gondolkodásuak ezek a 20- 13+ korosztály mint a többi
Ma már olyan világot élünk ahol a melegségnek helye van.
Lehet hogy régen mondjuk a te korosztályodban (nemtudom hány éves vagy) a kommunistáknál menő lehetett ez az egész homofób dolog egy olyan kormányzással amiben minél jobban elakarják felejtetni az emberekkel az egyéniségüket, a jellemüket, a személyiségüket. A világ változik. Elfogadóbb lett (legtöbb országba).
És én ennek örülni kéne hogy más nem fél önmaga lenni.
Egyébként ez az egész kérdés értelmetlen. :) 15/F
22/25 anonim válasza:
Tizenöt éves vagyok. Kiskorom óta tisztában vagyok azzal, hogy más - vagy inkább másabb - vagyok mint a többiek. Akármilyen furcsa, de képes vagyok én is szeretni, ugyanúgy lélegzem és ugyanúgy helyén van a szívem. Nem hiszem, hogy bárkit is egy vele született adottsága miatt kellene elítélni és kasztrálni. Persze megértem azt is, ha valaki nem képes elfogadni. Nem erőltetem rá senkire sem ezt az állapotot. Az osztályban nyílt titok. Vannak homofób megjegyzések, viszont senki nem lenne képes emiatt kiközösítésre - legalábbis eddig. Általánosságban ez a korosztály pont, hogy nem elfogadó, úgyhogy örülök annak, hogy a helyzet itt viszonylagosan tűrhető és nem kell emiatt rosszul éreznem magamat. Persze konkrétan senki nem tudja, pusztán sejtik. Viszont addig, amíg az én segítségem is kell nekik - az igazából lényegtelen is, hogy mihez -, addig talán békében tanulhatok és járhatok iskolába. Változtatni az emberek véleményén nem tudok, viszont az osztályban igenis arra törekszek, hogy elfogadóbbá tegyem az osztálytársaimat, hisz őket is lenne bőven miért kiközösíteni és kasztrálni.
23/25 anonim válasza:
Ma már gyerekek is inteligensebbek, felvilágosultabbak mint elődeink.
24/25 anonim válasza:
Elfogadják a világ minden devianciáját, és azokat üldözik, aki ki meri mondani, hogy vannak erkölcsös és erkölcstelen dolgok.
25/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Az árvaházakban nevelkedő gyerekek olyan traumáknak vannak kitéve, hogy laikus el sem képzeli. Én ismerek két olyan gyereket is, kiket meleg pár nevelt fel (egyikük a vérszerinti apa). Heterók, egyetemisták, intelligens gyerekek, akik nagyon jó eséllyel kezdik az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!