Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem tehetséges ez...

Csak szerintem tehetséges ez a lány?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=77zlfwFTmz0

A barátaim szerint ezt bárki meg tudja csinálni... pedig életükben nem láttak még basszusgitárt szinte :D

Szerintetek?

2017. júl. 1. 13:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 Waff ***** válasza:
100%

Minden emberben ott van a tehetség, csak akarni és engedni kell hogy kibontakozzon. A csajszi korrektül elnyomja a basszus kíséretét a dalnak, de kb ennyi. Szép és jó :)

Szerintem sok híres, ismert basszeros van a nagyvilágban, és nem csak "árnyékemberek" a színpadon, mint ahogy itt valaki előbb lefestette őket. Pl funky stílusban gyakori a basszusgitáron játszott szóló... De előfordul az is, hogy a basszeros a frontember... Pl a nemrég elhunyt Lemmy a Motörheadből, vagy Lukács Laci a Tankcsapdából...

2017. júl. 2. 08:05
 52/68 A kérdező kommentje:

Miért lenne a My Chemical Romance és a Scorpions szar? Az utóbbit nem annyira ismerem (de most hogy említetted utánuk fogok nézni) de azért na.. ismerem a nevüket szóval nem lehet egy olyan hűdeszar banda :D

Ha nem tetszik akkor ne hallgasd. Nem a bandáról kérdeztelek hanem a lányról. Három percet csak kibírsz, ha nem szereted őket akkor azt írd le, ne pedig általánosíts.

2017. júl. 2. 13:06
 53/68 anonim válasza:
49%

Ez egyáltalán nem nagy szám, sőt úgy is mondhatnám, hogy a nulla szintről hetek alatt elérhető ez a szint bárki számára. A tehetség szóban én nem hiszek, mert ez egy túlmisztifikált dolog. Mint sok mindenben is csak az számít, hogy mennyit gyakorolsz és mennyire érdekel a dolog, számokban kifejezve 90% gyakorlás 10% tehetség lenne az arány.

https://www.youtube.com/watch?v=C_Xy_pD_Or8

Ha megnézed ezt a videót, ez a szint már igencsak sok gyakorlást és elkötelezettséget igényel, talán már tehetséget is, ettől a lánytól olyan távol van a te videódban szereplő lány, mint Makó Jeruzsálemtől.

2017. júl. 2. 19:21
 54/68 anonim ***** válasza:
30%

A szarodat megkérdezed, miért az ami mielőtt lehúzod?

Azért szarok mert popzene. Olyan, mint az instant ramen. Bedobod kis vízzel a mikróba és kapsz valami ehetőt. Megeszed, hányni talán nem hánysz tőle (sőt lehet még ízlik is eleinte), a pocakod tele és úgy érzed boldog vagy. Ellenben, ha vennéd a fáradtságot, hogy készíts valami értelmes kaját rájönnél, hogy az instant ramen szar kaja. Lehet eleinte baromira kellemetlen lesz, hogy energiát kell belefektetni és nem csak a szádba rakják, de végül rájössz, hogy megérte. Ennél egyszerűbb példa momentán nem jut az eszembe, sajnálom.

2017. júl. 2. 21:03
 55/68 anonim ***** válasza:
76%
Lépjünk már túl azon, hogy ami nem szimpatikus a magukat műértőbbnek tartóknak, az sz*r. És gyűlölködő privát üzeneteket se írjunk. Köszi.
2017. júl. 2. 21:10
 56/68 anonim ***** válasza:
68%
En nem irtam pmet, csak elmagyaraztam mi a szar definicioja. Ehhez nem kell muertonek lenni. Nem tomom magam szarral, se szajba, se fulbe. Dont hate on this nigga pls.
2017. júl. 2. 23:45
 57/68 anonim ***** válasza:
68%

#56: Tudom, 43%-os dobott egy privátot, amiben alpári stílusban előadta a szakértelmét és hogy mekkora csoda. Majd a semmit sem tartalmazó üzenete végén közölte, hogy "érveljek, bar*omarc". :D

Az a helyzet, hogy a My Chemical Romance nem sz*r. Popposabb, egyszerűbb, de ettől még ugyanúgy zene, mint minden más. Amikor fáradtan beesek a barátnőmmel egy vígjátékot megnézni otthon, akkor nem várom tőle azt, mint A remény rabjaitól. Ettől még az a vígjáték sem lesz sz*r, csak más a célja.

2017. júl. 3. 00:00
 58/68 Mojjo ***** válasza:
72%

@54: mondjuk nem árt különbséget tenni a populáris zene, mint népszerűségi szint, és a popzene, mint stílus között. A Scorpions és a My Chemical Romance populáris zenék, de nem popzenék.

Másrészt érdemes észrevenni, hogy mitől populáris egy zene: attól, hogy az emberek igen széles köre képes élvezni azt. Ez önmagában csak annyit jelent, hogy nagyon erős, megosztó jellemzőkkel nem bír. A populáris zenék inkább mondhatóak valami gyenge/átlagos/jó pizzának (ezen kategóriák mindegyike képviselteti magát), mint instant ramennek. Nem egy kőkemény, autentikus indiai kaja, nem is valami furcsa japán halas bigyó, ami sokak számára nehezen lenne értelmezhető, és akármilyen jól van elkészítve, jó sok ember ízlelőbimbóinak értelmezhetetlen, így végső soron élvezhetetlen.

Amúgy Liszt pl populáris zene volt, ízig-vérig. Tipikus romantika korabeli sztár, közönségkedvenc stb stb... Jelenti-e ez azt, hogy sz@r volt a zenéje? Vagy nem, mert akkoriban a populáris is lehetett még jó, manapság meg már nem? Amúgy emészthetőségben hasonlítsunk össze egy Lisztet egy Kurtág Györggyel. Vagy, ha korban szeretnénk jobban passzolót találni, mondjuk Ludovico Einaudival. A popularitás ténye vajon feltétlen egyet jelent-e a kevésbé jóval?

2017. júl. 3. 00:28
 59/68 anonim ***** válasza:
45%
#58: Óriási pacsi, teljesen egyetértek!
2017. júl. 3. 07:44
 60/68 A kérdező kommentje:

Először is a Ráment nem mikróba kell rakni hanem forró vizet kell rá önteni :D

Másodszor pedig a My Chemical Romance... hát nagyon nem pop zene :D Lehet hogy a Danger Days albumuk eléggé "könnyedre" sikerült de hallgasd az első albumukat :D Ha ez pop akkor hazugságban éltem eddig. És amúgy is ez ÍZLÉS kérdése. Vagy te vagy a szentséges mindenség hogy csak az jó amit te szeretsz? És többet tudok róluk mint te szóval kérlek ne kezdj el itt érvelni mert csak az lesz a vége mint a Rámenes próbálkozásodnak :)

2017. júl. 4. 16:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!