Csak szerintem tehetséges ez a lány?
https://www.youtube.com/watch?v=77zlfwFTmz0
A barátaim szerint ezt bárki meg tudja csinálni... pedig életükben nem láttak még basszusgitárt szinte :D
Szerintetek?
Nyilván nem tudja bárki csak úgy megcsinálni - fogjanak kezükbe egy basszusgitárt és csinálják :) Kell hozzá azért egy kis idő a basszusgitárral, amíg ez megy. Ugyanakkor valóban nem csinált semmi hűde bonyolultat és extrát a gitáron.
Fontos leszögezni, hogy tök jó, becsülendő, klassz, ha valaki elkezd zenélni tanulni. A basszusgitár pedig egy klassz hangszer. Szóval persze, elismerésre méltó, hogy ez a lány erre fordítja a szabadidejét, nem random hülyeségekre, és az is, hogy felrak videókat. De ebből a videóból semmi átlagon felüli tehetség nem derült ki. Lehet, hogy van neki, de ez a videó erről nem árulkodik.
Én se látok semmi különleges tehetséget. Pár hónap alatt ezt bárki megcsinálja. A basszusgitár amúgy sem egy virtuóz hangszer, és ez az alap is millió punk, rock és skin szám alapja. Szinte bármelyik zene alá beilleszthető.
Basszusgitárral nem is igazán lehet kiemelkedni semmivel, 2-3 akkorddal lenyomható minden.
Hat picipapa, ez lofasz. Valoszinuleg a barataid azt is latjak mit csinal a csaj nem csak beleestek abba a szep kis pofijaba. En is basszerozok es nem vagyok egy virtuoz, de ez semmi olyan amit akarki ne tudna lenyomni par ora pengetes utan. Meg a zene is mocsok.
Kys.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!