Csak szerintem tehetséges ez a lány?
https://www.youtube.com/watch?v=77zlfwFTmz0
A barátaim szerint ezt bárki meg tudja csinálni... pedig életükben nem láttak még basszusgitárt szinte :D
Szerintetek?
Egyszóval, ki lehet gyógyulni a mainstream-kórból. De ehhez elegendő észre van szükség. És akit egyszer elkap az underground, az nem szabadul!
Sosem az a gáz, ha az ember hallgat ilyen mézes-mázas szarokat. Az sokkal cikibb, ha nem fejlődik tovább zeneileg!
A My Chemical Romance nem emo, ezt ők is (pontosabban Gerard) megmondták :D
És miért lenne mézes-mázas? Ha megnézed a szövegeiket és megérted a jelentőségüket rájössz, hogy tényleg nem emo-k.
"The world is ugly, but you are beautiful to me."
"Never let them take the light behind your eyes."
"Just remember you will always burn as bright."
Csak hogy pár példát említsek. És Gerard is meg az egész banda teljesen az emo fordítottja. Csomó videó is van róla, hogy azt mondják a rajongóiknak, hogy soha ne bántásk magukat, meg hogy nem fontos hogy ki mit mondd ők akkor is gyönyörűek.. stb. Frank pl. abbahagyott egy koncertet és kiküldött egy lányt aki bántott valakit. :D
Ha nem ismered őket ténylegesen akkor kérlek ne ítélkezz.
Tudom hogy nem azt jelenti az emo. Na de a lényegre térve az MCR nem emo, ezt ők is megmondták. Nagyon sok ember életét tették szebbé köztük az enyémet is.
Én is tudnék ítélkezni a twenty one pilotsról meg a black veil bridesról de nem teszem mert nem ismerem őket. Nem szerem őket, ezért nem is ismerem sem a zenéjüket sem a tagokat annyira, hogy racionális döntéseket hozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!