Szerinted mennyire visszataszító szokás a körömrágás?
Figyelt kérdés
Amikor valaki nem unalomból, hanem idegességből rágja a körmét.2017. júl. 1. 13:12
1/7 anonim válasza:
rossz beidegződés, mint pl a dohányzás.
Egyik sem higénikus, esztétikus, de magánügy.
2/7 anonim válasza:
Én küzdök vele, a környezetem utálja, szóval nem lehet valami szép látvány, meg nehéz is így a körmeimet rendben tartani nőként. Másnál nem zavar, de igyekszem társaságban kerülni, csak igen, ha ideges vagyok, akkor hajlamos vagyok nem figyelni rá.
3/7 anonim válasza:
Én is rágom, de lesajnálom, hogy ki mit gondol róla. Én nem tartom ezt visszataszítónak.
4/7 anonim válasza:
Szerintem elég gáz, főleg ha lány csinálja
5/7 anonim válasza:
Nagyon visszataszító. Maga a látvány is, ahogy valaki rágja, és persze a végeredmény is, a csúnya körmök.
És persze az is visszataszító, hogy valaki ezt nem tudja abbahagyni.
6/7 anonim válasza:
Én is rágom a körmöm, de csak olyan helyen ahol senki nem látja (pl otthon).
7/7 anonim válasza:
Én is rágtam, nagyon sokszor volt már leállás, hónapra, kettőre. Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Most végre úgy érzem, tényleg sikerült. Rendben is van most az életem, valószínűleg annak is köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!