Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetek, ha túlérzékeny...

Mit tehetek, ha túlérzékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig hamar megsértődök és nagyon sokáig bánt amikor bunkón, agresszíven viselkednek velem. Férfi létemre úgy érzem, hogy nem volt segítségemre az eddigi életemben ez a túlérzékenység. Emiatt a tulajdonságom miatt azt érzem, hogy emberek többsége érzéketlen gonosz tuskó és semmi kedvem közéjük menni. Sajnos az, hogy kerülöm őket és passzív agresszív vagyok még irritálóbb számukra és ezért még ellenségesebbek, még inkább bántanak.

Érzékenységem miatt tettlegességig sem tudok eljutni, annak ellenére hogy 190 cm vagyok és 90 kg. Valamiért félek a verekedéstől...pedig az egy jó módja lehetne a tisztelet kivívásának.

2017. júl. 1. 08:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
kezdj el sírni mindegy sz@rért!
2017. júl. 1. 11:28
 12/12 A kérdező kommentje:

9

Lehet, nem ugyanolyan környezetben nőttünk fel. Én olyan helyen nőtten fel, ahol mindennapi volt a verbális agresszió, ami fizikaiba torkollott amint visszaszóltál. Hacsak gyengébbnek véltek, máris igyekeztek kínozni.

Nyilván ha kulturáltabb környezetbe születsz, nem alakulnak ki ezek a tapasztalatok. Ezáltal mázlisnak és érezheted magad.

2017. júl. 1. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!