Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gunyolnak a külsőm...

Miért gunyolnak a külsőm miatt a hátam mögött (lányok)?

Figyelt kérdés

164 cm vagyok vékonyabb alkatú, de nem csontsovany. A mellem meg a fenekem nem az a túl kicsi de nem is nagy. Egy kicsit homokóra alakom van, a derekam ives. Könnyen barnulok. Az arcom sok pasi szerint szép. Nem vagyok bunkó.

A lányok a hatam mögött olyat mondanak ram hogy anorexiás, elol hatul deszka lec, piszkafa, csunya. Általában olyanok akik boven el vannak hizva, tudom lehet irigyseg de nagyon hitelesen adjak elo.

2017. jún. 28. 01:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz veluk csak szeretnenek olyan alakot, mint a tied es ez nyilvanvalo, feletekenyek rad, mert tudjak ok nem lehetnek ilyenek. Na meg az hogy a fiuk veled beszelnek.
2017. jún. 28. 01:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Mert a nők elég nagy része a versenytársat látja a másikban. Vagy magának próbálja bemesélni, hogy jobb, mint te.

(én is nő vagyok egyébként)

2017. jún. 28. 01:25
 3/6 anonim ***** válasza:
De amúgy tényleg ne foglalkozz velük, mindenkinek más az ízlése, attól még ,hogy valami rossz májú ilyet mond, nem fogja meggondolni magát az, akinek tetszel.
2017. jún. 28. 01:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Dzsabba és társai féltékenyek rád. Egy nőnek épp elég ok szekálni a másikat, ha az szebb nála.
2017. jún. 28. 07:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én exdagadtként alig tartok valamit gusztustalanabbnak... Mondják, hogy egy kövér férfi azért tud férfias lenni, ez talán igaz (bár vitatom) de vonzó nem tud... A kövér lányok meg nők minden szempontból borzalmasak. Nyilván nem emberileg mondom, de ez a "bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű" kategória... Mindenesetre sokkal inkább egy deszka lány, mint egy kövér

18f

2017. jún. 28. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:
inkább jó húsos legyen :P
2017. jún. 28. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!