A pénztáros a sajat supershop kártyájára számolja a pontokat. Mi a véleményetek?
Itt a spárban, ha valakinek nincs supershop kártyája, akkor a pénztáros oda érínti gyorsan a sajátját.
Mi a véleményetek?
Igazából nekem sincs vele bajom, mert tőlem nem lop el semmit. A 27%os áfa akkor már sokkal jobban fáj.
A bajom csak az, hogy emellett még elég bunkó is. Multkor a takaritóval leállt veszekedni -amikor csak egy dobozos kávet akartam venni-, hogy azt Ő is eltudta volna végezni, stb. de nekem ezért kellett több percig várakozni.
Meg hasonló aprósagok amik együttesen eleg idegesitőek.
Na de nem Ő veszi meg! És a kedvezmény annak járhat aki veszei, valamint nem is ruházható át, de itt meg csak erről sincsen szó. Ha valakinek nincs ilyen kártyája akkor kérdezés nélkül a sajátjára számolja!
Nyílván utánna amiket megvesz kedvezménnyel azokat tenyleg megveszi, de olyan áron amire Ő nem lenne jogosult.
Ennyi erővel én mint magánszemély is beallhatnék mellé és csinálhatnám ugyanezt. Szerinted milyen hamar hívnák a biztonsagiőrt?
Kérdező, ez nevetséges. Ha ennyire zavar, hogy a pénztáros ilyen hatalmas kedvezményhez jut, akkor gyorsan jelentsd a bolt vezetőségének, és rugasd ki szerencsétlen embert!
Több alkalommal tapasztaltam, hogy vásároltam, kérdezték, van-e kedvezménykártyám, mert a termékek úgy olcsóbbak lennének. Nem volt. A mögöttem álló pedig odaadta az ő kártyáját a pénztárosnak csak azért, hogy én olcsóbban kaphassam meg a holmikat. Pedig ez olyan kedvezménykártya volt, ami nem gyűjt semmit: azaz neki nem származott belőle haszna. Igaz, ez egy másik országban történt.
Ha érted ...
Én pont leszarnám.
Kezdjük ott, hogy ha nem az én kártyámra megy a pont akkor onnantól baromira mindegy hogy ő gyűjti be, felajánlom a mögöttem/előttem állónak vagy a pénztáros húzza le.
Másik meg az, hogy nagyjából semmit nem érnek ezek a pontok, vagy 100+ ezer forint vásárlás után vehetek +2 csokit, meg kapok kedvezményt olyan tárgyakra amit amúgy sem vennék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!