Hipermárketes pénztárosok, mi volt a legextrémebb dolog, amit vettek nálatok és hogy reagáltál rá?
"Hipermárket"-ben dolgoztam nyáron.
Nem igazán vannak olyan termékek amitől zavarba jöhetnék.
Max az óvszer, síkosító, de azok is hétköznapi dolgok.
Nincs olyan termék ami extrémnek számítana. Nagyon kezdő voltam még,amikor a volt töri tanárom óvszert vásárolt nálam,én meg valamit elrontottam/nem tudom már mit/. Ügyeletes csoportvezetőt kellett hívnom. A sor meg állt... Az emberek látták,hogy egy csomag óvszer miatt áll a bál...)
Én meg majd elsüllyedtem szégyenembem,hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam a volt töri tanárt,amikor úgyis mindig hülyének nézett,mert rossz voltam töriből. Kész voltam.
Akció volt a " durex" termékeknél. Pont este voltam beosztva kasszásnak. Egy fiatal srác felpakolt rengeteg óvszert és sietve pakolta elfele nem tudtam lehúzni mindet a 'mágnes padon' gyorsan kifizette és pár perc múlva hallottam hogy jelzett a riasztó és a biztonsági őr egyenként újra megnézte. Hát gondolom a srác nem volt túl boldog...
Egyszer megkérdezte egy srác tőlem hogy kell használni? Én meg annyira ledöbbentem hogy alig birtam válaszolni ( még mindig reménykedek hogy ez vicc volt)
De volt már olyan hogy 100%-os piat kerestek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!