Az nem normális dolog, hogy akiket bántanak, én azokat betegesen megvédem?
Mert egyre többet látom, hogy akik védelemre szorulnának, mert gyengék, bántják őket, nincs meg a képességük, stb..azokon nemhogy segítenek, hanem hatalmasat rúgnak beléjük, és rengetegen teszik ezt. És ha ez sikerül nekik, boldogok, és fel van dobva a napjuk.
Egy gyenge, sebezhető személy olyan reakciót vált ki emberekből, hogy nem is tudom..ellenszenvet éreznek iránta, meg spekulációt, vagy nem tudom megmagyarázni, mit.
Igen normalis dolog teljesen. :)
Legalabb te foglalkozol veluk. :)
Te egy nagyon kedves és jószívű ember vagy! Hidd el, lesz aki ezt megfelelően fogja értékelni! Teljesen normális vagy. :)
Csak sajnos vannak azok az emberek, akik teljesen az ellenkezőjét csinálják, és ezek mellé állnak többen.. Csak óvatosan!
Oké, nekem a betegesen azt jelenti, hogy valakit bántanak, te meg elvágod az ered, és elé ugrasz, hogy "ide, minden keserűséget rám!".
Máshogy nem tudom, hogy lehet betegesen védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!