Mentősök, tűzoltók, mit éreztek?
Megszokja, ahogy általában a sok széttrancsírozott hullát is. Bár nekem az elején voltak rémálmaim.
De sokan nem is hálások, volt hogy kivágtuk a csajt a kocsiból baleset után és elkezdett pampogni hogy szétvágtuk a kocsiját beperel minket.
Szerintem nem feltétlenül örülnek neki.
Például mikor kimennek cigánytelepre aztán agyonverik őket mert sír a kis Rikárdó amíg bekötözik. Vagy a retkesek kirabolják a GPS-t meg életmentő felszereléseket a kocsiból míg a saját családtagjukat próbálják megmenteni a mentősök...
Mindent megszokik az ember, de ha sikerül megmenteni valakit, akkor az legbelül mindenképpen örömmel tölti el az embert. Örömtáncot nem fogsz ugyan járni, de magadban azért jó érzés, hogy valakinek segítettél. A legelső kolléga azért kicsikét eltúlozza a helyzetet, mert találkozunk ugyan bőven halottakkal, de hol van ez egy halottszállító, vagy egy kórboncnok munkájához képest?
Egyébként pedig minden tiszteletem a mentősöké, ők azok, akik a legtöbbször mentik meg ténylegesen az emberek életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!