Hogyan lehet "kicsinálni" valakit, tönkretenni az életet?
Valaki azt mondta nekem, (ellenségem), hogy tönkreteszi az életemet. Érdeklődnék hogy hogyan tudja ezt megtenni? Mit várhatok? Mire számíthatok? Rágógumit tesz az ajtom zárába? :)
Viccet félretéve komolyan kérdezem.
Szeretnék a helyedben lenni.
Tönkretenné magát hamar.
Miért mondta ezt neked? Tettél ellene valamit?
Amúgy igen, ha tök nyugodtan odavágja ezt neked, akkor jobb lesz, ha vigyázol magadra. Az ilyen emberekben nincs gátlás és nincs semmi, ami megállítaná őket.
Valaki (ismeretlen) engem is tönkre akar tenni, viszont nem ártottam senkinek sem. Sőt, mindig is én voltam az "áldozat".
Valószínűleg összetéveszthet valakivel, vagy egyszerűen csak irritálhatom valamilyen (homályos) oknál fogva.
Úgy vélem, csakis egy beteg/pszichopata hajlandó álnéven, lényegében ok nélkül fenyegetőzni, és később gyanús alakokkal figyeltetni, videóztatni, illetve néha utánozni, álhíreket terjeszteni személyemről.
Tehát, az igazságtalanság netovábbja, ami velem történik, efelől biztos vagyok... Félreértés, vagy gonoszság által.
egyik régi ismerősömmel ezt csinálta a csaja szakítás után-
sunyiban másoltatta a srác slusszkulcsát,az autójában elrejtett 50g füvet,aztán a rendőrségi bejelentőn elmesélte,hogy az adott ember híres drogdíler,ez és ez az útvonala.
nem vették fél vállról,házkutatás ott semmi,autó ott volt a cucc,letartóztatás,előzetes.
mo-n az előzetes az olyan,hogy 4-5 hónapig a nevedet sem kérdezik meg,csak ott vagy bent összezárva a cigányokkal és hónapokkal később visznek kihallgatni.
aztán 4 hónap előzetes után a csaj bement és feladta magát,hogy ő rejtette a kocsiba.
Végtelen lehetőség van rá. De ha a másik arcába mondod, hogy tönkrefogod tenni, nem a legjobb mód erre...
Ha igazán tönkre akarna tenni, eljátszaná hogy a barátod, és úgy szépen. Attól függ a csávó mennyire érzéketlen, mennyire szeretne szenvedést látni, és mennyire okos.
Ezer meg egy módja van, de nem fogok tippeket adni.
Maradjunk annyiban hogy az online jelenlét csak még-több lehetőséget ad erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!