Gáz, ha megbuktam KRESZ-vizsgán?
Figyelt kérdés
2 pont kellett volna, hogy meglegyen. A vicc az, hogy itthon mindegyik próbavizsgám sikeres lett...
Annyira megalázva érzem magam.
Jövőhét kedden megyek újra, de elkezdtem rettegni.
2017. jún. 23. 15:18
11/17 anonim válasza:
Nem gáz. Sok olyat ismerek aki megbukott 1x és évek óta nagyon jó sofőrök.
12/17 anonim válasza:
Azért tisztelt kérdező téged sem értelek. Ha nem tetszik a építő jellegű kritika, akkor miért írsz ki egyáltalán ilyen kérdést és miért kell engem lepontozni csak azért, mert megírom, hogy a nagy többségnek lazán meg szokott lenni, ha tényleg normálisan felkészül? Azért hogy helyrepofozd az önbecsülésedet azon kommenteket olvasva, amelyek nem sértik meg a mimóza lelkedet? Egy ilyen oldalon mi értelme a polkorrektségnek? Vagy tényleg csak költői kérdésekre vágysz? Mert akkor jelezhetted volna már egyből a kérdésleírásban és nem kommenteltem volna, hogy tök feleslegesen lehúzzam a százalékomat. Köszi szépen.
13/17 anonim válasza:
Javítva: Vagyis csak költői kérdésre adott válaszokra vágysz?
14/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy én pontoztam le mindenkit?
Imádom ezt a logikát, fogjátok már fel, hogy egyetlenegy ember lepontozásától még nem fog százalékot kiírni ez a bánat rendszer.
2017. jún. 23. 21:59
15/17 anonim válasza:
#14: Na látod ezért sem sikerült a Kresz vizsgád sem. Mert annyira cérnából van az idegrendszered, hogy egy komment alapján totál off-on vagy. Ha ennyitől ki vagy akadva és már a rettegésen vagy, akkor mi lesz majd, amikor a pörgős forgalomban kell egyszerre 3-4 dologra figyelni a 35 fokos kánikulában miközben próbálod tartod az 50-es tempót, de mindenhonnan beelőznek, mert egy pár napos zöldfülű vagy és közben meg az oktatód darálja az útvonalat és a tudnivalókat. Akkor ráhúzod a kormányt az első szembejövőre, mert nem bírod a stresszt? Vizsgán nem elég, hogy a vizsgabiztos mögötted fog ülni és bámulni fogja minden szemrebbenésedet, de teljesen evidens dolgok elmulasztása miatt is simán megfog húzni, főleg, ha olyat fogsz ki. Sokak közülük ráadásul a pénzre mennek (minél többet perkálj). Ha egy nevetséges kresz vizsgán így felhúzod magadat, akkor a többi közlekedő biztonsága értekében neked qrvára nem való jogsi. Tipikusan az a fajta lehetsz, aki 10 másodpercenként anyázik és úgy vezet, mint egy félőrült, amíg eljut a reggeli csúcsban a munkahelyére vagy ha nagy nehezen meg is lett, akkor elkéri apuci X6-osát és jól telibeveri azt az első szerencsétlen a főúton, aki véletlenül az útjába tévedt. Ja és élesben nem egy perc fog rendelkezésre állni, amíg elszöszmötölsz egy közlekedési szituációval, hanem azonnal kell döntened bármiféle tökölés nélkül. De azért sok sikert, ha már elkezdted biztos van valami okod jogosítványt szerezni.
16/17 anonim válasza:
Nem te vagy az elso es nem is az utolso. Nincs ebben semmi, sokszor a szerencsen es mulik... en nem keserednek el a heelyedben.
17/17 anonim válasza:
A kresz vizsga az nem a szerencsén múlik.Ha megtanulod, teljesen mindegy mit dob a gép. A forgalomnál már van szerepe a szerencsének, hiszen ott már másokon is múlhat az, hogy neked milyen lesz a végkimenetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!