Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lány vagyok, de arra gondolok,...

Lány vagyok, de arra gondolok, hogy sokkal jobb lenne, ha fiú lennék. Miért?

Figyelt kérdés

2017. jún. 23. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lehet velem van a baj de szerintem azért mert úgy gondolod hogy fiúként jobb lenne
2017. jún. 23. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
nem tudom, egyaltalan mibol gondolod hogy jobb lenne??
2017. jún. 23. 15:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak nem akarok lány lenni
2017. jún. 23. 15:03
 4/12 anonim válasza:
Én is fiú szeretnék lenni, utálok lány lenni.
2017. jún. 23. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Néha én is szívesen lennék férfi, mert kényelmesen öltözhetnék, mégse csorbulna a szexuális kisugárzásom.
2017. jún. 23. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
ferfiaknak se jobb, nagyon kemenyen kell edzeni hogy jol nezzunk ki es hogy tiszteljenek, ha ezt nem teszed csak egy nagy kupac kaki leszel, na most azok a ferfiak akiknek jo a genetikajuk es szinte barmitol kepesek izmosodni azoknak valoban jo, viszont akiknek szar a genetikajuk azoknak pokol az elet, ilyen vagyok en is sehogy se birok izmosodni megemberesedni igy csajom sincs raadasul uton utszelen belemkotnek szval jol megszivtam, ha jo tested van jo genetikaval csak akkor jo ferfinak lenni.
2017. jún. 23. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont,hogy nönek lenni jobb! f23
2017. jún. 23. 16:23
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem túl sok időd van unatkozni
2017. jún. 23. 16:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kérdezd meg a szüleidet, tervezett gyerek vagy-e. Kérdezd meg, h fiú v lánygyereket szerettek-e volna inkább. Kérdezd meg tőlük azt is, h a nagyszülők részéről nem nehezedett rájuk vmiféle nyomás, h ők milyen nemű unokát szertnének. Első unoka esetén előfordul, h a nagyszülők fiút szeretnének.

Tarts önvizsgálatot, h kisebb gyerek korodban milyen kapcsolatban voltak a szüleid egymással. Édesapád mennyit vett részt a nevelésedben. Megkaptad-e édesanyádtól érzelmileg azt, amire szükséged volt annak idején.

Előre jelzem, h az önutálatod és nemed elutasításnak forrását meg lehet találni, de nem mindig kellemes az oda vezető út.

A másik dolog, amit jeleznem kell, az, h nemváltó műtéttől nem leszel fiú. Bocs.

Üdv Ṙ

2017. jún. 23. 17:46
 10/12 anonim ***** válasza:

6.válaszolónak üzenném:

Szerinted csak a férfiaknak kell megdolgozni a tökéletes testért? Nagyon sok nő van akik egyáltalán nem elégedettek magukkal. Keményen edzenek vagy éheztetik, kínozzák magukat azért hogy megfeleljenek a társadalmi elvárásoknak és persze azért is hogy ne szűzen haljanak meg. Mert hát hogy nézki az olyan nő aki nem foglalkozik eleget a külsejével az ilyen nem is NŐ! Pfújj, hányinger a köbön! Csak akkor vagy nő ha olyan kényelmetlen ruhákat hordasz amiket még az ellenségeidnek se kívánnál. Na én pont ezért lennék szívesebben férfi (és ez csak az egyik indok az 50 közül). Egy férfi laza öltözetben is férfias.

2017. jún. 23. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!