Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak hogy a 10-12...

Mit csináljak hogy a 10-12 eves (cigany ) gyerekek ne "udvaroljanak" nekem?

Figyelt kérdés

18 eves leszek. Kérdezgetik h hol lakok, nezegetnek, egyszer egy gyerek megfogta a seggem. Mondtam nékik hogy hagyjanak beken. Utana nem is latom őket de lesz mas. Persze nem hagyom magam de nem is vére meg őket, nem tartom tul okos dolognak. Valami csattanós beszolasra gondoltam

L

2017. jún. 22. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd őket figyelmen kívül. Ha beszólsz nekik, vagy tetszik nekik, vagy nem fogják fel, vagy hívják a családot.
2017. jún. 22. 22:19
 2/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

milyen beszolas kene? pasit szerez aki villamharito is egyben nem azert mert kinyiratja magat hanem pusztan a jelenlete

de talan azon a helyeken szolidabb ruhat is vehetsz netan valami kendot hasonlot magadra kotsz

"beszolasnak eleg annyi neha hogy hagyjatok beken

ha nem foglalkozol veluk soha akkor ok sem fognak

kerdes nem e jonnek majd nagyobbak is...

2017. jún. 22. 22:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszi. Azert irtam zárójelbe a ciganyt mert nem csak ők ilyenek.
2017. jún. 22. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Viselj csalánból készült ruhát :DDD

Tenyereld taknyán őket, mert pár év vagy csak hónap és megerőszakolnak.

Ismered a süti esetét? Kicsit belenyúlnak...ízlik...tiltják, de semmi megtorlás, akkor hát megeszik;)

Állj a tűsarkadra.

2017. jún. 22. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Költözés, de mielőbb.

Olyan környéken lehetsz akármilyen rátermett, erős nő, nem biztos, hogy előny lenne.

Főleg egy 18 éves lányra még nem jellemző ez, addig is egyedül ne járkálj, és sajnos próbálj meg tényleg kicsit visszafogottabban öltözni(még ebben a dög melegben is. :( )

Én fiú vagyok, de nagyon sokszor nem lennék a helyetekben emiatt. :(

2017. jún. 23. 05:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ellen nem tudsz semmit sem tenni te, hacsak nem szerzel be egy bazi nagy hörgős harcikutyát vagy egy kétajtós szekrény palit... viselkedésváltozással nem mész semmire sajnos, a beszólás meg tovább hergeli őket... mert már 12 éves korukra is megszokták, hogy büntetlenül tahóskodjanak... ha beszólsz, direkt folytatják tovább, vagy besértődnek és hívják a rokonságot...
2017. jún. 23. 09:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazabol nem a kornyekkel van a fő baj mert itt a tobbi ciganyokkal lakott helyekkel ellentétbe kulon reszen lakik a többség. Van amikor napokig nem latok ciganyt, felenk se nagyon járnak. Csak van nehany Gyerek akik szeretnek a főutcán lenni egesz nap és ez unalmas. De zenét szoktam hallgatni h ne unatkozzak es legalabb nem hallom ha beszól a.
2017. jún. 23. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz veluk es latszodjon rajtad, hogy nem felsz, hatarozott vagy. Ha nagyon rosszarcuak, akkor menj at az ut tul oldalara, ha mar messzirol latod oket. Ha bantani probalnak, veszelyben erzed magad, akkor szaladj oda valakihez, ne lassak, hogy egyedul vagy. Eleg szar kornyeken nottem fel, sok mindent meg kellett tanulni lany letemre szo szerint a tuleleshez, de ettol fuggetlenul, szerintem nagyon jo fiatalkorom volt. A visszaszolast nem ajanlom, mert az ilyenekkel eleg sajatos modon kell kommunikalni, hogy ne hozz magadra meg nagyobb bajt. Nem tudom, mennyire jo a "metakommunikacios vevod", de ha erzekeny vagy a jelekre, akkor az egy eleg jo elony.
2017. jún. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!