Ha amúgy minden adott hány gyereked/gyereketek lenne?
Figyelt kérdés
Ha pl segítene vmelyik rokon amíg sokat nyavalyognak, meg anyagilag is minden ok lenne.2017. jún. 21. 23:34
11/19 anonim válasza:
Ugyanennyi, kettő. Csak kevésbé lettem volna babakorukban megzuhanva, ha lett volna több segítség.
12/19 anonim válasza:
Egy se. Még ha fizetnének érte akkor se. Azokat a tényezőket amik zavarják a nyugodt alvást, én kizárom.
13/19 anonim válasza:
Egyet sem, nem vagyok alkalmas szülőnek.
15/19 anonim válasza:
Legszívesebben hármat szeretnék,de kettővel már maximálisan elégedett lennék. Nekünk nehezen megy,most megyünk lombikra. Akár ikrek is jöhetnének,mert nagyon megterhelő lombikra járni,és így egy kalap alatt el is készülne a kiscsaládunk 💖🌺
16/19 anonim válasza:
Egy sem, mert úgy gondolom nem vagyok alkalmas a gyereknevelésre.
18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon kössz, hogy ennyien leírtátok.
Nekem 6 az álmom.
2017. jún. 23. 01:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!