Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ilyen erettsegi...

Szerintetek ilyen erettsegi eredmenyek mellett gondolkozzak meg a tovabbtanulason?

Figyelt kérdés

Ez meg csak az irasbeli eredmeny kiveve angol,annak a szobelijen nem voltam:

Tori: 100/20 pont sosem voltam jo toribol de azert ilyen rosszat sosem irtam

Magyar nyelv: 90/36 valami elkepeszto ideges voltam majdnem elajultam,elakadtam a szovegertesnel.

Matek: 100/37 borzaszto

Emelt angol: 120/40 erettsegi elotti ejszalat vegig sirtam annyira nem hittem magamban a magyar utan...osszesen 2 orat aludtam es masnap 5kor kellett kelni a hosszj ut utan ..

Info: 120/56 eluszott az egyik feladatom mert nem tudtam rendesen elmenteni mert 20percel hamarabb kellett beadnom a tanarok miatt es a negyediket elsem tudtam kezdeni.

Szakma: 100\56

2017. jún. 17. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Hát én inkább megpróbálnék javítani, mert ezekkel az eredményekkel fel sem vesznek, vagy olyan helyre, ahova mindenkit felvesznek, ha jó pénzt tejel, de azoknak olyan is a híre.

Ha következőnél is ilyen eredmények lesznek, akkor én inkább mennék dolgozni a helyedben. Egyetemen is hasonló, hacsak nem sokkal nagyobb nyomás alatt lennél, és egyetemmel azért ideális esetben nagyobb felelősséggel járó munkát kapnál... na hát ott se venné ki magát jól, ha idegességedben elrontanál mindent... jobb esetben csak a cég, rosszabb esetben akár magánemberek helyzetét is megkeserítenéd, tönkrevágnád.

2017. jún. 19. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Hát nem tudom..Én sem értem amúgy, hogy tudtál 20 pontot összeszedni töriből, én világ életemben 2-es voltam töriből, a töri tanár 4 éven át minden egyes órán elmondta nekem, hogy ő abban sem biztos, hogy én átmegyek a töri érettségin, soha nem értettem az összefüggéseket sem töriből, meg tök alapvető fogalmakat se tudok...De még az én írásbelim is 52 pont lett. Meg a másik tantárgy, amivel gondjaim voltak, az a magyar, mármint sosem tudtam normálisan verseket elemezni és hogy őszinte legyek, az érettségin a szövegértéses feladatok közül párat meg se csináltam, pusztán azért, mert elfáradt a szemem meg már lusta voltam átolvasni ugyanazt a szöveget 8-adjára. Ez sikerült a legszarabbul és még ez is 50 pont lett.

Ezeket leszámítva minden érettségim 4-es-5-ös között volt, legalább is az írásbeli részük, a szóbeli nekünk még hátra van.

Nem azért írtam le az én eredményeimet, hogy fikázzalak, csak mert én 2-es-3-as tanuló voltam eddig és még egy ilyen ember is, mint én, tud érettségin legalább olyan 3-as szinten teljesíteni. Nem lehet, hogy azért lettek ilyen rosszak az eredményeid, mert esetleg valami tanulási nehézséged van? Nem ijesztgetni akarlak, csak lehet, hogy tényleg csupán ennyi a baj és ha lenne valami papírod róla, akkor kapnál valami könnyítést és máris sokkal jobban sikerülnének a dolgozataid. Szerintem a saját érdekedben érdemes lenne elmenned kivizsgáltatni magad.

2017. jún. 21. 20:32
 13/14 A kérdező kommentje:

Nincs semmi bajom ideges voltam mindegyiknel. Nekem tegnap volt a szobelim. Toeibol 50/41 es a legnehezebb tetelt huztam. Info 30/25. Idodalom 50/43. Szakma 50/19 semmit nem tanultam belole es pont a legnehezebbet huztam :DDD de abbol az volt a cel hogy meglegyen.

Az 56 es az 50 pont az meg nem negyes ha jol tudom mert ha 100 az elerheto akkor annyi szazalek ahany pont es 60%tol negyes.

2017. jún. 21. 23:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolso neharagudj keso volt mar mikor olvastam a valaszod :D

Egyebkent diszgrafiam van es nem gondolok at mindent kello keppen, neha nem fogom fel amit olvasok.

2017. jún. 22. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!