Szerintetek etikátlan, hogy a McDonald's -ból, meg hasonló helyekről szoktam lopni (? ) cukrot?
Ahol ki vannak téve ilyen kis tasakos cukrok, na abból van hogy marokszámra veszek.
Meg néha elviszek egy guriga wc papírt is.
Mit gondoltok?
Szokott ilyet más is?
Szerintem a cukor is gáz.
Ha tegyük fel van kb 10 gramm egy roll cukorban, abból elhozol 10db-ot, akkor már van kemény 100gramm cukrod..
A boltban egy kiló kb 200 ft
Kicsinyes és szarrágó dolog .
Gondolom nem az egész pakk cukrot hozod el olyankor, hanem néhány darabot..
Gáz.
A wc papír is, 6 gurigát lehet venni 150 forintért a százasban. Rosszabb minőségiből még többet.
Csak aki így utánad menne a wc-re, annak meg nem lesz papír.. Mert elloptad a 20 forintos gurigát..
GG.
Mondjuk értéktől függetlenül szánalmas dolog lopni szerintem.
Az valakinek a tulajdona(lényegtelen,hogy nem magánszemély), milyen jogon veszed el tőle?
Nem vagyok szent, kisebb koromban párszor én is loptam. De azóta megjött az eszem és eléggé elítélem .
Inkább elmegyek dolgozni és vállalok egy plusz napot még, vagy inkább spórolok valamire, de nem lopok..
Amúgy a mekis pár százas ajánlat árából kitelne egy kg cukor és egy kisebb zacsi wc papír..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!