Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan ne barnuljak le a nyáron?

Hogyan ne barnuljak le a nyáron?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék lebarnulni a nyáron,de azért nem is szeretnék egy lyukban élni erre a 2,5 hónapra. Milyen praktikák vannak a lebarnulás elkerüléséhez?

2017. jún. 17. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Fehér bőr, amit nem fog a nap, és nem mész ki napozni.:)
2017. jún. 17. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Ja, és legyen rajtad ruha, ami minél több felületet takar. Esetleg kalap vagy napernyő, ami az arcodat takarja.
2017. jún. 17. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha fehér a bőröd akkor soha nem barnulsz le. Tapasztalat, leégek, és alatta ugyanolyan fehér bőr van.
2017. jún. 17. 21:12
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Fényvédő, fényvédő, fényvédő. Minden nap, és ha sokat vagy szabadon, kend újra rendszeresen.
2017. jún. 18. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Közlekedj éjszaka. :D
2017. jún. 18. 00:47
 6/8 anonim válasza:
51%
Van olyan naptej ami 50-es. Ha uva-s és uvb-s is akkor nem fog megkapni a nap. Amúgy gót vagy?
2017. jún. 18. 09:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem vagyok gót,csak egyszerűen ronda vagyok lebarnulva.

2017. jún. 18. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Folyamatosan kenni az arcod és a kilógó testfelületeket magas faktorú naptejjel, akkor is, ha nem napozni fekszel ki, hanem sportolsz vagy csak simán a városban vagy hosszabb ideig. Minél többet árnyékban. Amennyire lehet, takarni a tested minél nagyobb felületét (most nem tudom, fiú vagy vagy lány, de lánynak pl. fel lehet venni hosszú, vékony anyagú, bő szoknyát... az még jobban is hűti a lábad, mert légmozgást csinál), nyári kalap a fejre stb.
2017. jún. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!