Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember, aki képtelen...

Van olyan ember, aki képtelen az érzelmekre?

Figyelt kérdés

2017. jún. 17. 16:01
 1/8 TR75 ***** válasza:
Igen. Pszichopatának hívják (ma már inkább antiszociális személyiségzavarnak nevezik a jelenséget).
2017. jún. 17. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen ember nincs. A pszichopaták érzelmei hiányosak ugyan, de vannak. Tudnak dühöt, vagy gyűlöletet érezni valaki iránt, de szeretetet, és kötődést nem. Nincs olyan ember, akiben teljes mértékben ne lennének érzelmek.
2017. jún. 17. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen ember, skizoid személyiségzavarosak.
2017. jún. 17. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én örülnék lenni, ha olyan lennék.
2017. jún. 17. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Dolgoztam egy helyen, ahol a főnöknőm kioltotta belőlem az érzelmet. Így jelenleg csak élek, nincs szeretet bennem, de gyűlölet sem. Csak vagyok.
2017. jún. 17. 19:01
 6/8 Senseiii válasza:
Igen van. Én egy olyan ember vagyok akinek nagyon nincsenek érzései. Ezt ne úgy értsd, hogy egész nap ilyen arccal ------->" :| " állok és nézek ki a fejemből, csak a viccek nem nagyon nevettetnek meg, nem leszek soka dühös, nem sírok , vagy nem vagyok szomorú, egyszerűen, semleges vagyok mindíg. De nekem ez nem gond, mivel így teljes mértékben tudom magamat kontrollálni, nem keveredek verekedésekbe, mert egyesek szerint elég rideg vagyok. Mindíg a magam ura vagyok.
2017. júl. 10. 20:29
 7/8 Senseiii válasza:
De álltalában megjátszom magam, ha egy viccet elsütnek, nevetek, de nem vagyok vidám tőle meg semmi.
2017. júl. 10. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy embernek lehet nevezni azt a roncsot, aki SEMMILYEN érzelemre nem képes. Az csak egy fadarab.
2017. júl. 11. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!