Van olyan ember, aki képtelen az érzelmekre?
Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 16:01
1/8 TR75 válasza:
Igen. Pszichopatának hívják (ma már inkább antiszociális személyiségzavarnak nevezik a jelenséget).
2/8 anonim válasza:
Nem, ilyen ember nincs. A pszichopaták érzelmei hiányosak ugyan, de vannak. Tudnak dühöt, vagy gyűlöletet érezni valaki iránt, de szeretetet, és kötődést nem. Nincs olyan ember, akiben teljes mértékben ne lennének érzelmek.
3/8 anonim válasza:
Van ilyen ember, skizoid személyiségzavarosak.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, de én örülnék lenni, ha olyan lennék.
5/8 anonim válasza:
Dolgoztam egy helyen, ahol a főnöknőm kioltotta belőlem az érzelmet. Így jelenleg csak élek, nincs szeretet bennem, de gyűlölet sem. Csak vagyok.
6/8 Senseiii válasza:
Igen van. Én egy olyan ember vagyok akinek nagyon nincsenek érzései. Ezt ne úgy értsd, hogy egész nap ilyen arccal ------->" :| " állok és nézek ki a fejemből, csak a viccek nem nagyon nevettetnek meg, nem leszek soka dühös, nem sírok , vagy nem vagyok szomorú, egyszerűen, semleges vagyok mindíg. De nekem ez nem gond, mivel így teljes mértékben tudom magamat kontrollálni, nem keveredek verekedésekbe, mert egyesek szerint elég rideg vagyok. Mindíg a magam ura vagyok.
7/8 Senseiii válasza:
De álltalában megjátszom magam, ha egy viccet elsütnek, nevetek, de nem vagyok vidám tőle meg semmi.
8/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy embernek lehet nevezni azt a roncsot, aki SEMMILYEN érzelemre nem képes. Az csak egy fadarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!