Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azon lehet valahogy segíteni,...

Azon lehet valahogy segíteni, hogyha ötlettelen ember vagyok?

Figyelt kérdés
Én tipikusan az vagyok,hogyha valahol azt mondják hogy szabad program van akkor mindig halálra unom magam,mert nem tudom hogy mit csináljak. Meg ha akarok valamit akkor elképzelésem sincs hogy hogyan valósítsam meg. Az életem is rendkívül monoton,nem érnek új ingerek,mert nem tudom hogy hogyan kellene változtatnom a dolgaimon. Egyébként a munkámban jó vagyok és sportolok rendszeresen,de a magán életem egy nagy büdös nulla. Egyszerűen nem találom fel magam az életben.
2017. jún. 15. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs semmi ötletem erre.:D
2017. jún. 15. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy nyitott? Ha beszűkült a gondolkodásod, akkor kitörni sem fogsz a monoton életből. :)
2017. jún. 15. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:

A sport egy jó kiindulási pont lehetne.

Biztos van valami célod vele, akár futsz, akár kosarazol, vagy ha gyúrsz.

Vezess naplót az eredményeidről, az étkezésedről, a testképedről... csinálj étrendet ilyesmi. Marhára el tud vele menni a nap én már csak tudom :) Nézegess olyan oldalakat ami az általad kedvelt sportról szól. Vegyél újságot róla, olvasgass.

2017. jún. 15. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Illetve nem tértél ki rá, hogy mit dolgozol, de pl ha jó vagy a munkádban, akkor törekedhetnél arra is, hogy még jobb legyél benne. Legyél te a legjobb. Fejleszt tovább magad akár kiegészítő tanfolyamokkal, bővítsd a tudásod egy újabb nyelvvel, hogy minél sokszínűbb munkaerő lehess. Persze csak ha pl nem pizzafutár vagy. Minden tiszteletem, de gőzöm sincs hogy lehet jó pizzafutárból nagyon jó pizzafutár valaki :D
2017. jún. 15. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
...talán ez abból adódik, hogy nem ismered elég jól saját magadat. Indulj ki abból, amivel már régebb óta foglalkozol. Nem kell mindig mindenáron valami újba belekezdeni, hanem lehet valami régit tökéletesíteni, tökélyre fejleszteni. Ha szeretsz sportolni, akkor keresd ebben önmagadat; iratkozz be sportkörbe, érj el eredményeket, igyekezz feljebb jutni a ranglétrán, hogy aztán profi, ismert sportoló lehessél... Ez is lehet egy megoldás a sok közül...
2017. jún. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!