Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vissza adnátok a pénzt?

Vissza adnátok a pénzt?

Figyelt kérdés

Nemrég vettünk egy 8 éves autót. Egy igen tehetős családtól.Nekünk ez a családi álomverda, neki ez volt a harmadik kocsijuk szaladgálósnak hívták.

Nagytakarítást végeztem és a hátsó ülés alatt a feljövő padlókárpit alatt találtam egy 1M forintot. Csak benyúltam a kárpit alá a porszívóval és ezt húztam ki vele.

Lehet bármi következménye ha megtartom a pénzt ? Nekünk ez több évi spórolás ez a pénz.

Vagy legyek korrekt és hívjam fel hogy megtaláltam a pénzét ?

2017. jún. 17. 13:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
18%

Az egy dolog, hogy valószínűleg kamu a kérdés.

A sokal szomorúbb, hogy simán van olyan, aki azt monda, hogy megtartaná.

És gondolom ezek az emberek ugyanúgy fel vannak háborodva a gerinctelen politikusok miatt, miközben ugyanúgy ők is ellopják, amire lehetőségük van.

Sajnos a kommunizmus egy dologra megtanította a magyarokat, a gerinctelenségre. És arra, hogy a gerinctelenséget "okosságnak", "ügyeskedésnek" hívjuk. Nem véletlen, hogy van az a mondás, hogy a cigányokat azért utáljuk, mert önmagunkat látjuk benne csak sokkal nyilvánvalóbb formában.

Tolvaj banda.: /

2017. jún. 17. 14:59
 22/33 anonim ***** válasza:
11%
Egyertelmu hogy a kerdezo csak egy troll, de azert jot rohognek ha a kerdes lattan meglatogatna őt a rendorseg, elofordulhatna.
2017. jún. 17. 15:01
 23/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is kamu a kérdés, de itt nem ez a lényeg. Sokkal fontosabb hogy ebben a helyzetben mi is lenne a helyes.

A kérdést olvasva én is elgondolkoztam. 100e Ft a megtakarított pénzem jelenleg úgy hogy rengeteget dolgozok. Tudnák mit kezdeni azzal a pénzzel. De semmi kedvem nem lenne az álmatlan éjszakákhoz és hogy hogyan számolnák el azzal hogy azt közvetlenül, de mégis loptam. a kérdést olvasva így azt válaszoltam volna hogy persze, vissza adnám. Emellett nem tudhatja az ember hogy kit küldenek ezek a pénzesek akár egy millió után. Nem biztos hogy megéri szórakozni, mert felgyújtják a házat.

De aztán egyik válaszoló írta hogy lehet ha megemlítem és visszaadom akkor pedig kitalálják hogy ott sokkal több pénz is volt. És akkor az én szavam az övék ellen, és kész van a konfliktus.

Nehéz kérdés. Nincs rá jó válasz.

2017. jún. 17. 15:12
 24/33 Lazy Lover ***** válasza:
nem adnám vissza! csak ha keresnék még várj az elköltésével 1 hónapot legalább
2017. jún. 17. 15:12
 25/33 anonim ***** válasza:
92%
Akik szerint lopás lenne megtartani, azok szerint nincs is olyan, hogy "találni valamit"?
2017. jún. 17. 15:13
 26/33 anonim ***** válasza:
16%

25-ös. Akkor ha átmegyek hozzátok találok egy TV-t azt is megtarthatom?

Vagy ugyan ez ez a tescoban?

Más hogyha az utcán találsz egy ezrest, fogalmad sincsen kié lehet, és ha megkérdeznéd mindenki azt mondaná hogy az övé. És más amikor pontosan tudod honnan van és kinek fog hiányozni.

2017. jún. 17. 15:24
 27/33 anonim ***** válasza:
81%
A saját tulajdonában találta, szóval az övé. Ez mióta lopás? Sok álszent gyökér...
2017. jún. 17. 15:40
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

Kerdező, ha neketek 1m. Ft több évi spórolás, akkor Ti valamit nagyon elrontottatok.... 1m ft azert nem olyan nagy pénz....

Hány évig sporoltatok erre a kocsira?

2017. jún. 17. 15:50
 29/33 anonim ***** válasza:
A múltkor egy labda kigurult az úttestre. Egy anyuka a gyerekével felvette, néztek szanaszéjjel, vártak kicsit, de senki se közeledett érte.
2017. jún. 17. 22:39
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerintem tök természetes lett volna, ha magukkal viszik, hogy de jó, találtunk egy labdát. Ehhez képest otthagyták a villamosmegállóban...
2017. jún. 17. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!