Vissza adnátok a pénzt?
Nemrég vettünk egy 8 éves autót. Egy igen tehetős családtól.Nekünk ez a családi álomverda, neki ez volt a harmadik kocsijuk szaladgálósnak hívták.
Nagytakarítást végeztem és a hátsó ülés alatt a feljövő padlókárpit alatt találtam egy 1M forintot. Csak benyúltam a kárpit alá a porszívóval és ezt húztam ki vele.
Lehet bármi következménye ha megtartom a pénzt ? Nekünk ez több évi spórolás ez a pénz.
Vagy legyek korrekt és hívjam fel hogy megtaláltam a pénzét ?
Kamu.
Ki az aki 1 milliót rejt a "szaladgálós" autóba? Ki az aki egyáltalán autóba teszi a spórolt pénzét?
Ki az aki elfelejt 1 milliót.....
Kicsit gondolkodj még a kérdésen. 😁
Mi ez, becsületpróba teszt nálad vagy a válaszolóknak? ;)
Ha egy ismeretlen tahó és lesz@rom az eladó, a kocsi meg tele rejtett hibákkal, akkor vedd kárpótlásnak.
Mondjuk 8 éves autó sem aprópénz, így téged sem sajnállak a dilemmádért:DDD
Erkölcsileg neked kell eldönteni.A fenti soraim csak poén vagy nem vajon;)
Jogilag semmi gond.Papírok már gondolom rendben-ennyi.
Követelni még követelheti az eladó, de jogalapja semmi vagy esetleg, ha fegyveres vagy "színesfém szakértői" család, akkor addig úgy sem hagynak békén...bizonyára.
Abban reménykedjél, hogy nem bűncselekményből van a pénz és a kocsit sem arra használták legutóbb:D
Pont 1 millió és banki kötegelő is rajta? Durranni tud a köteg vajon? :DDD
Neked kell tudni...sorszámokat nézd meg, sokat mond az is;)
Nyilvanvaloan kamu.
Ha megtartod az lopas. De manapsag sajnos inkabb lelemenyessegnek hivjak. Te tudod van-e gerinced.
Szerintem is kamu...
Ha igaz lenne, én biztos nem gyakorin kérdezném meg... megbeszélném a férjemmel/feleségemmel, és ennyi. De nem idegeneket kérdezek meg, és esetleg felhívom a tulajdonos figyelmét a hülyeségemmel...
...Hozod vissza azonnal...Lebuktattad magad!
Előző tulaj.
:)
dehogy adnám vissza. De a kocsit elvinném egy menő autókozmetikába.. így ha netán a volt tulaj rákérdez, akkor szemrebbenés nélkül azt mondanám, hogy "de nem én takarítottam ki" .. azokat meg nem fogja beperelni, hisz nincs bizonyíték, hogy ők találták meg vagy sem.
g**iség vagy sem, 1 milláért nekem kr*asokat kell melóznom és nem szűzlányok veséjét adom el a feketepiacon.. szóval még csak lelkiismeret furdalásom se lenne amiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!