Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vissza adnátok a pénzt?

Vissza adnátok a pénzt?

Figyelt kérdés

Nemrég vettünk egy 8 éves autót. Egy igen tehetős családtól.Nekünk ez a családi álomverda, neki ez volt a harmadik kocsijuk szaladgálósnak hívták.

Nagytakarítást végeztem és a hátsó ülés alatt a feljövő padlókárpit alatt találtam egy 1M forintot. Csak benyúltam a kárpit alá a porszívóval és ezt húztam ki vele.

Lehet bármi következménye ha megtartom a pénzt ? Nekünk ez több évi spórolás ez a pénz.

Vagy legyek korrekt és hívjam fel hogy megtaláltam a pénzét ?

2017. jún. 17. 13:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
48%

Kamu.

Ki az aki 1 milliót rejt a "szaladgálós" autóba? Ki az aki egyáltalán autóba teszi a spórolt pénzét?

Ki az aki elfelejt 1 milliót.....

Kicsit gondolkodj még a kérdésen. 😁

2017. jún. 17. 14:11
 12/33 anonim ***** válasza:
94%
Ne add vissza nekik,nektek sokkal több szükségetek van a pénzre. Különben is milyen pénz, és milyen kocsiból? Senki nem tudja bizonyítani,hogy találtál ott pénzt.
2017. jún. 17. 14:11
 13/33 anonim ***** válasza:
71%

Mi ez, becsületpróba teszt nálad vagy a válaszolóknak? ;)

Ha egy ismeretlen tahó és lesz@rom az eladó, a kocsi meg tele rejtett hibákkal, akkor vedd kárpótlásnak.

Mondjuk 8 éves autó sem aprópénz, így téged sem sajnállak a dilemmádért:DDD

Erkölcsileg neked kell eldönteni.A fenti soraim csak poén vagy nem vajon;)

Jogilag semmi gond.Papírok már gondolom rendben-ennyi.

Követelni még követelheti az eladó, de jogalapja semmi vagy esetleg, ha fegyveres vagy "színesfém szakértői" család, akkor addig úgy sem hagynak békén...bizonyára.

Abban reménykedjél, hogy nem bűncselekményből van a pénz és a kocsit sem arra használták legutóbb:D

Pont 1 millió és banki kötegelő is rajta? Durranni tud a köteg vajon? :DDD

Neked kell tudni...sorszámokat nézd meg, sokat mond az is;)

2017. jún. 17. 14:12
 14/33 anonim ***** válasza:
20%

Nyilvanvaloan kamu.

Ha megtartod az lopas. De manapsag sajnos inkabb lelemenyessegnek hivjak. Te tudod van-e gerinced.

2017. jún. 17. 14:23
 15/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is kamu...

Ha igaz lenne, én biztos nem gyakorin kérdezném meg... megbeszélném a férjemmel/feleségemmel, és ennyi. De nem idegeneket kérdezek meg, és esetleg felhívom a tulajdonos figyelmét a hülyeségemmel...

2017. jún. 17. 14:33
 16/33 anonim ***** válasza:
95%

...Hozod vissza azonnal...Lebuktattad magad!

Előző tulaj.

:)

2017. jún. 17. 14:37
 17/33 anonim ***** válasza:
94%

dehogy adnám vissza. De a kocsit elvinném egy menő autókozmetikába.. így ha netán a volt tulaj rákérdez, akkor szemrebbenés nélkül azt mondanám, hogy "de nem én takarítottam ki" .. azokat meg nem fogja beperelni, hisz nincs bizonyíték, hogy ők találták meg vagy sem.

g**iség vagy sem, 1 milláért nekem kr*asokat kell melóznom és nem szűzlányok veséjét adom el a feketepiacon.. szóval még csak lelkiismeret furdalásom se lenne amiatt.

2017. jún. 17. 14:42
 18/33 anonim ***** válasza:
92%
S*ard le, tartsd meg, nem tudják azonosítani a pénzt hogy az az övék volt e. Nem is biztos hogy keresni fogják, bajod nem lesz. Ennyi
2017. jún. 17. 14:47
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Már keresik...
2017. jún. 17. 14:48
 20/33 anonim ***** válasza:
NEM! Az én autóm, az én pénzem, punktum!
2017. jún. 17. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!