Szerintetek 156 centivel kicsinek számítok?
Figyelt kérdés
Kb 12 éves korom óta nem nőttem semmit és szerintem már nem is fogok mert már 20 éves vagyok. Nem zavar, maximum csak azért mert nem érek fel a szekrény tetejéig rendesen és székre kell állnom, hogy le tudjak venni dolgokat, illetve a fali konyhaszekrényből se tudok kivenni dolgokat amik hátul vannak vagy a legfelső polcon. Meg ilyen apróságok :D de van egy barátnőm aki 170 centi felett van egy kicsivel és ő állandóan piszkál, hogy milyen kicsi vagyok. És a barátom is a 180 centijével folyton azt mondogatja, hogy olyan vagyok mint egy 12 éves :D nem bántásból mondják csak szívják a véremet. Sok alacsony ember van, de szerintetek ez a 156 centi tényleg annyira kicsi?2017. jún. 16. 11:15
11/11 anonim válasza:
170 cm-vel nem rúgsz labdába nőknél, még az alacsonyaknál sem, ezt megtanulhattad volna.
156 cm nőbe alacsony, női átlag 168-170 cm lehet
Férfiaké 178-180 cm
de mivel nő vagy, így megteheted, hogy magasat választasz !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!