Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 13 évesen 169 centivel hány...

13 évesen 169 centivel hány kilónak kéne lennem? 13/L

Figyelt kérdés

2016. okt. 30. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:

De szép magas lehetsz :)

55-60 között.

2016. okt. 30. 18:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nem vagyok túl kövér 58kg-val?
2016. okt. 30. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Az összkép számít, nem a súly.
2016. okt. 30. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
De egyébként bem vagy kövér.
2016. okt. 30. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy kövér.

Ez teljesen ideális.

Ha sportolsz és nagyon izmos vagy, akkor még több kg-val is nagyon jól néznél ki.

2016. okt. 30. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is 169 cm vagyok, 50 kg-mal. Ne aggódj, igazán gyönyörű vagy! :) Nem éri meg ezzel foglalkozni. Ha magadnak tetszel, akkor ne érdekeljen más véleménye. 14/L
2016. okt. 30. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:
60
2016. okt. 30. 18:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem sportolok semmit es amellem se tul nagy ugyhogy nem ott vannak a kilok(inkabb a hasamon)☹
2016. okt. 30. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:

58 kilóval mindenféle szempontból ideális súlytartományban vagy. :)

Az meg, hogy mi számodra az ideális súly, sok dologtól függ. Az izmot meg a mellet említették itt az előttem szólók, én még azt hangsúlyoznám ki, hogy az is rengeteget számít, hogy a csontozatod milyen vastagságú (és ha vastag, az nem egyenlő azzal, hogy kövér vagy). Engem pl. még 60 kilós koromban sem néztek többnek 55-nél, mert rohadt vastag csontozatom van.

Illusztrálom egy képpel: "mindegyikük 68 kiló"

[link]

Egyébként a tested még rengeteget fog változni. Lehet, hogy még nősz. Lehet, hogy a melled is nő. Az biztos, hogy az évek során sokkal nőiesebb leszel, ami sokat fog dobni rajtad összképileg és súlyilag.

Amúgy meg szinte mindenkinek van egy kis hasa, sportoló ismerőseimnek is. Én azt szoktam csinálni, ha ez zavar, hogy elmegyek egy forgalmas helyre, és csak az emberek hasára fókuszálok, majd tudatosítom magamban, hogy igen, másoknak is van fölöslege, tehát ez nem ciki, őket is biztosan szeretik így, és engem is biztosan szeretni fognak. Öltözködni meg lehet úgy, hogy az előnyösebb vonásaidat hangsúlyozod ki, és nem a hasad. A leírásodból ítélve valószínűleg körte alak vagy, itt találsz öltözködési tippeket:

[link]

Remélem, segítettem! 20/L

2016. okt. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!