8,5 hós kislányom 70 centivel és 7400 gr-al átlagos, vagy kicsinek számít?
Néha olyan kicsinek gondolom...
Ti ilyen idős lányotok mekkora?
Van még 56-os ruha, ami jó rá, de nagyjából most cserélem a 68-asokat 74-re.
Amúgy semmi baj vele, cicizik, szépen eszi a főzit, gyümit, jókedvü, vidám nagyon mozgékony kislány.
Ez attól is függ mekkorák a családtagok. Lehet hogy van köztük kicsi nem?
Nekem kicsinek tűnik, de csak mert a 11 hetes fiam 62 cm és 6300 gr.
De nálunk mindenki magas.
Ha jól van egészségileg, ne aggódj. Esetleg kérj egy genetikai vizsgálatot, hogy nincs -e ilyenféle probléma, de ha lenne, akkor szerintem a gyerekorvos javasolt volna vizsgálatot.
Köszönöm:-)
Igaz, én is alacsony vagyok, 158 centi és most 62 kg (egy kis felesleggel), férjem sem túl magas, 174 centi most 74 kg-al. A családban is a legmagasabb talán apukám, papám és öcsém, de ők is csak 180 cm körül vannak.
A doki látja 2 hetente, a védőnő havonta, és tényleg nem szóltak, hogy gond lenne.
Csak néha olyan picinek látom, pedig már feláll:-)
Várom a további tapasztalatokat, véleményeket:-)
Második vagyok és érdekelne, hogy miért lettem lepontozva??
Az a baj, hogy a fiam ekkora?
Vagy mi is ??
Na mindegy én az én véleményemet írtam, szerintem a kérdezőnek nem kell aggódnia, de ha aggódós és érthető is ha az ember gyerekéről van szó, kérhet egy genetikai vizsgálatot, ami pl a törpenövésű génhibára vonatkozik, de mondom, azt egy háziorvos észrevenné!
Szerintem sincs okod aggódni, h az orvost kompetensnek tartod, és ő mindent rendben talált - persze ha téged megnyugtatna, akkor inkább vizsgáltasd ki.
De sztem ez nem szükséges.
Az én lányom meg meg 2210 grammosan került haza kh-ból, két hós korára duplázott, most 5 hós, és 71 cm, 7 kiló, 74-es ruhákat hord. Eddig mindenki azon óbégatott, hogy Jajj-de-pici-nehogy-baj-legyen, most meg hogy hűűű-de-nagy-nehogy -baj-legyen... :S
(ne izgassátok magatok a lepontozás miatt, le kell sz*rni :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!