Hogyan legyen olyan barátnőm, amilyet én akarok ezzel a névvel?
Sziasztok. Én egy olyan srác vagyok, akinek a szülei cigányok, de én egyáltalán nem érzem magam annak, eddig is csak magyar barátnőim voltak és csak azok tetszenek.
Rajtam nem látszik,hogy cigány lennék, eddig senki sem szólt volna nekem ilyet,de viszont miután kimondom a vezetéknevem,hogy Lakatos már utána egyből jönnek ezzel,hogy cigány :( Nem azért mert bajom lenne ezzel, de mi egészen más emberek vagyunk. Nekem az elég fehér magyar intelligens lányok jönnek be. Egyébként nem érdekelne,ha cigány lenne a barátnőm, csak cigányba még szinte sehol sem találkoztam olyannal,aki jól nézne ki,mármint,aki nekem tetszedne, vagy nem lenne analfabéta, legalább letudna írni egy szót helyesen :/ Mindig kellemetlen nekem kimondanom a nevem:( Pl. amikor fesztivélokon bulikon vagyok,akkor szinte ál vezetékneveket találok ki,hogy a csajok ne hajtsanak el. Egyébként nem nézek ki rosszul és izmos vagyok. Csak tényleg emiatt nehezebb nekem csajozni,hogy bárki ne jönne majd nekem ezzel,hogy cigány vagyok és hajtana el emiatt:( mert sokan azt hiszik valami rossz személyiségű lennék, pedig nagyon nem, csak ha már egy lány,aki tetszik nekem, és úgy mondva én is neki, de miután már tudja,hogy hívnak,akkor már nem nagyon akar ismerkedni :( szerintetek tényleg olyan nagy baj ez? :(
Ha nem nézel ki cigánynak, és nem is viselkedsz minősíthetetlenül akkor észre se venném a dolgot.
Névváltoztatás azért butaság mert ha eljuttok odáig hogy be kell mutasd a szülőket, akit zavar úgyis menekülőre fogja.
Szóval pusztán a vezetéknév nem fog rontani a helyzeteden.
Nézd, sajnos sokan előítéletesek, de azt hiszem, velük nincs semmi dolgod, ha intelligens partnert keresel, hiszen az előítéletesség nem vall túl nagy intelligenciáról.
Nekem a nevedről egyébként nem ugrott be, hogy cigány lennél, "fehérek" között is nem egy viseli ezt a nevet.
Amúgy pedig a fellépéseddel, az öltözködéseddel, a beszédstílusoddal felülírható mindez. Legyél egyéniség, és onnantól kezdve az emberek az alapján döntik majd el, hogy ki vagy, nem a neved lesz a mérvadó.
Az előítéletek miatt, amiket nagyon nehéz ledönteni.
En is cigány vagyok, rajtam sem látszik, de magyarok közt szocializálódtam, szóval könnyen be tudtam illeszkedni a társadalomba, előítéletek nélkül. 21/L
Legalább nem éri meglepetés ha bemutatod a családnak.
Olyat kell keresni aki önmagadert szeret, a többi kuka.
Járnál olyannal aki nem szeret téged csak egy kreált illuziot...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!