Nem akarok sem dolgozni, sem tanulni, de anyám nyakán sem akarok élni. Akkor most mi legyen?
Öngyilkosság, vaaagy amihez már kell egy ici-pici erő is: Összeszeded magad, és utálatod ellenére is dolgozni fogsz.
Szerinted a többi ember szeret dolgozni?
1. Ismerd meg magad.
2. Tud kezelni magad, és mások érzelmeit.
3. Fejleszd empatikus képességed. ( alakul, hiszen:"nem akarok anyám nyakán élni")
4. Figyelj, arra amit mondasz.
1.(kérdés) Miért viselkedsz, úgy ahogy szoktál(?) Azt mutatod a külvilágnak, aki valójában vagy(?)
Mik a főbb (belső) értékeid(?)
2. Kérdezd meg magad különböző szitukban,hogy érzed magad. Igyekezz megérteni másik érzéseit,hangolódj rájuk. Kérdezz,hallgass,értően figyelj rájuk.
3. Ne csak a saját szemszögedből értelmezd a világot, Lépj másik cipőjébe is, figyelj másokra.
4. Beszélj megfontoltan, figyelj a testbeszédedre, és ne csak a szavak tartalmára. Legyél nyitott másokra, és másik véleményére. Hallgass másokra, és építkezz kritikájukból.
Legyél inspiráló. Fejleszd képességeid.
Olvasd el Mégegyszer.
Egyre több fiatal hajléktalant látok itt kisvárosban is. Az egyiknek szerencséje volt, rá maradt egy kis ház, amit ugyan nem fűt, nem világít, de van. Ugyanabban a szakadt cuccban mászkál, cigit tarhál, gondolom néha összekunyerál pár kiflire való pénzt is.
De van, aki sporttáskában/hátizsákban él. Bár jön a hideg idő, ilyenkor már nem túl kalandos a szabadban alvás.
Hajléktalanszállón is biztos találnál 1-1 fél ágynyi szabad helyet, talán ki sem rabolnának. Napközben egy kis koldulás, parkba vécézés, este tabisbor meg padonalvás.
Jól hangzik, ugye? Ezek a lehetőségek téged is várnak, ha így állsz hozzá. :D
Én is utálom az embereket stb azt is mind leírhattam volna amit te + én még drogoztam is ez miatt elég durván.
De sajnos el kell menned dolgozni/tanulni úgy kell felfognod ezt az egészet, hogy ha nem építesz akkor rombolsz , és le kell küzdened a fóbiáid nekem is pl munka undorom van, de egész egyszerűen kell valamit csinálnod, mert nagyon rossz lesz ha nem tudsz. Én ahol voltam most cég az becsődölt , és kb 2 hónapja itthon vagyok 4 helyre jelentkeztem, de nem vesznek fel sehova (nem akarok menni igazából sehova), de anyámékkal élni egyre kellemetlenebb szóval érted...ne az legyen a példa, hogy meglátsz valakit aki 40 éve egy helyen dolgozik, és ott van még mindig , hogy neked is ez lesz a jövőd. Éljél mert változtatni, és az összes olyan problémád mint ami most van leküzdhető csak annyi ,hogy nehéz és ne hallgass más tanácsára úgy csináld a dolgokat ahogy neked jó..ezzel ,hogy csöves leszel ha nem dolgozol stb szerintem ezzel nem mész sokra:) MERT MINDIG LEHET változtatni , és nem minden ilyen emberből lett csöves sőt a legtöbből rohadtúl nem. Én mélyebről feltudtam valahogy kelni neked is menni fog! Ne legyél magaddal türelmetlen, és ne ezek a kommunista b**i vélemények hajtsanak mint ahogy látom itt a kommentek közül is, hogy sokan így vannak "ha nem mész nem lesz mit önned" stb:D
Tény, hogy dugig vagyunk ostoba, öntelt gyökerekkel, akik kábé annyit tudnak, hogy szívják a véredet, mintha ökör kamasz lenne mindenki, de ettől te még nem vagy szociális fóbiás. Nyilván nem jutottál oda, hogy (hozzám, hozzánk hasonlóan) fullra lesz@rd az idióták inger-reakció mechanizmusait, amik igazából az ő remegő nyullelkük pajzsát hivatottak helyettesíteni, és kicsit is eszesebb emberek előtt ettől teljesen függetlenül prédaként kénytelenek létezni még akkor is, ha az erősebb egész egyszerűen tudomást se vesz a létezésükről.
Én így élek. Oroszlán vagyok, aki még csak a száját se nyalja meg a dögevők láttán. A rend rend marad, és mi csak élünk, így megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!