Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amióta autózom, azóta vagyok...

Amióta autózom, azóta vagyok valaki a legtöbb nő szemében, na ez mitől van?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom hogy villamoson buszon, nem szemeztem egyszer sem, de ez a kis "felmérésem" túlmutat annál.

A munkahelyemen is egy-két csaj már pedzegette hogy azt ne mondd hogy tiéd a kocsi, mondom kié lenne? Erre meg mondja hogy jól van már kis üzletember.

Szeretnék majd egy motort is, csak még a jogsi folyamatban van arra is, ott is megfigyelem majd a reakciókat.

Mindenki mondja hogy semmit nem jelent egy kocsi, viszont az ember saját szemével máshogy látja, akkor kinek van igaza?

25F

2017. jún. 15. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
Egyszerűen csak szembesültél azzal, hogy milyen szinten álszent dolgokat állítanak egyesek a társkereséssel kapcsolatban. Az a helyzet, hogy a legtöbb ember felszínes és sokan szeretik magukat tökéletesnek beállítani. Kevés nő fog eléd állni és közölni a tényleges elvárásait. A többség ugyanazokat a közhelyeket fogja pufogtatni, amiket nem gondolnak komolyan, de jól hangzanak.
2017. jún. 15. 15:22
 2/12 anonim ***** válasza:
És rájuk írattad a kocsit?
2017. jún. 15. 15:29
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Igen, sok nőnek fontos, nekem - meg másoknak - pl. egyáltalán nem.

Felőlem Porschéd is lehet, az sem érdekel.

A páromnak nincs autója, mert nincs rá szüksége, és? Pont leszarom, ha az autótól leszel valaki, ott már problémák vannak.

28n.

2017. jún. 15. 15:29
 4/12 A kérdező kommentje:

3#

Utáltam hogy sok esetben rohannom kellett hogy le ne késsem a buszt, reggel még pihenhettem volna 30 percet, de nem lehetett mert már a busz akkor jött.

Átgondoltam ezeket és rászántam magam a jogsira, másra egyébként se kell költenem számottevően, így nem vág földhöz egy fiatalabb jobb autó fenntartása sem.

Most már szabadabbnak is érzem magam, és kicsit függetlenebbnek, 45 perc alatt döcögött végig a városon a buszom, pedig a város végén lakom, a munkahely meg ugyanígy a végénél van, autóval ha nyomom is neki 20 perc alatt ott vagyok, kerülő úton ahol talán 2 lámpát fogok meg pirossal, max 15 perc.

2017. jún. 15. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Uff indiánfőnök, nekem meg gitárom van de kocsim nincs, oszt mégis gyünnek a csajok. Akkó most mi van?
2017. jún. 15. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Aki többnek tart engem azért mert van kocsim attól én nem akarok semmit. Mi értelme van ilyen nőkkel összejönni?
2017. jún. 15. 16:19
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Nők álszentek, pont. Mikor kerékpárral közlekedtem le se szartak a nők, mióta autóm van sok nő megbámul valaki mosolyog is rám.
2017. jún. 15. 16:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Milyen autód van?
2017. jún. 15. 16:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Ladát vett, most árulta el privátban.
2017. jún. 15. 16:29
 10/12 anonim ***** válasza:
LOL :D
2017. jún. 15. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!