Amióta autózom, azóta vagyok valaki a legtöbb nő szemében, na ez mitől van?
Nem azt mondom hogy villamoson buszon, nem szemeztem egyszer sem, de ez a kis "felmérésem" túlmutat annál.
A munkahelyemen is egy-két csaj már pedzegette hogy azt ne mondd hogy tiéd a kocsi, mondom kié lenne? Erre meg mondja hogy jól van már kis üzletember.
Szeretnék majd egy motort is, csak még a jogsi folyamatban van arra is, ott is megfigyelem majd a reakciókat.
Mindenki mondja hogy semmit nem jelent egy kocsi, viszont az ember saját szemével máshogy látja, akkor kinek van igaza?
25F
Igen, sok nőnek fontos, nekem - meg másoknak - pl. egyáltalán nem.
Felőlem Porschéd is lehet, az sem érdekel.
A páromnak nincs autója, mert nincs rá szüksége, és? Pont leszarom, ha az autótól leszel valaki, ott már problémák vannak.
28n.
3#
Utáltam hogy sok esetben rohannom kellett hogy le ne késsem a buszt, reggel még pihenhettem volna 30 percet, de nem lehetett mert már a busz akkor jött.
Átgondoltam ezeket és rászántam magam a jogsira, másra egyébként se kell költenem számottevően, így nem vág földhöz egy fiatalabb jobb autó fenntartása sem.
Most már szabadabbnak is érzem magam, és kicsit függetlenebbnek, 45 perc alatt döcögött végig a városon a buszom, pedig a város végén lakom, a munkahely meg ugyanígy a végénél van, autóval ha nyomom is neki 20 perc alatt ott vagyok, kerülő úton ahol talán 2 lámpát fogok meg pirossal, max 15 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!