Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem állítják le a...

Miért nem állítják le a fűkaszát arra az időre?

Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy a járda mellett, árkokban fűkaszával vágják a füvet, gazt. Amikor arra sétál egy ember nem úgy lenne illendő, hogy leállítják arra az időre? Múltkor majdnem kiverte a szemem egy kis faág, mert felém repítette...

2017. jún. 14. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elárulom, tegnap a LEGELSŐ fűnyírós-fűkaszást kérdést én írtam ki, de az ÖSSZES TÖBBIT NEM! Nem tudom, ki szórakozik ezzel. De nagyon unalmas életed lehet, koma. :)
2017. jún. 14. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Kikről van szó, közmunkásokról? Mert ők még minimálbért sem kapnak.9 éve én is voltam közmunkás, és semmilyen munkavédelmi oktatásban nem részesültünk, csak a munkatársam elmondta hogy kell kezelni a gépet,és csináljam. Én leállítottam arra az időre a gépet, ha arra jött valaki, de ezt nem mindig lehet észrevenni, pláne ha háttal dolgozol, és hallani se hallassz semmit, ráadásul a munkádra próbálsz koncentrálni.
2017. jún. 14. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

"egy védő felszerelésben vágja a füvet fűkaszával, egy másik meg mögötte áll egy nagy kartonlappal, ernyőt tartva."

Ezt hol láttad? Dubaiban, amikor nyírták azt a 10 négyzetmétert?

2017. jún. 14. 13:27
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Dubaiban? :) Magyarországon! Egy ipartelepen, ahol ráadásul egy külsős cég végzi ezeket a munkálatokat. Mondjuk itt élből elég szigorúak a munkavédelmi előírások.

Fűkasza haszánlati utasítást ne vegyetek a kezetekbe, nem szükséges az! Még a végén megtudnátok, hogy benne van, hogy 15 m távolság nem árt más élőlényektől használat közben.

2017. jún. 14. 13:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj ezzel? Extrém sport. Fűnyírórulett!
2017. jún. 14. 14:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért az egy kicsit mégis morbid, hogy valamiért akár 5000 fűnyírós kérdés is fent lehet az Emberek kategóriában, az nem zavar senkit sem, de a társkeresős kérdésekre harapnak és azokat szinte azonnal kitörlik. Holott a társkeresés alapjában véve emberi tulajdonság és természetes igény, a fűnyírás viszont hobbi vagy legfeljebb fizikai munka. Egy-két fűnyírós kérdéssel nincs is baj, de ennyi??? Már mondtam hogy kellene csinálni egy Társkereső hirdetések kategóriát, meg jó lenne egy Fűnyírás alkategória is. Bár lehet ezeket nem engedi meg vagy egyenesen tiltja a cserkész etikett vagy mi...
2017. jún. 14. 16:23
 17/17 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDDD
2017. jún. 23. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!