Szerintetek antiszociális vagyok?
Azért a világ nem ilyen egyszerű. Hogy vannak a ri.bancok, a bunkók, a beszólogatósak meg az irigyek. Pl. aki ri.banc, az is valamiért lett az, nyilván nem így született. Tipikusan a férfiak teszik ri.banccá a lányokat, illetve a Csipkerózsika, Hamupipőke és többi hasonló mese, ahol a hölgy üdvözülését a herceg jelenti. Ezután ha a valóságban is színre lép a herceg, az adott hölgy megpróbál mindent elkövetni, hogy mosolyogjon rá a herceg. És a herceg mikor mosolyog rá? Ha szépen fuvolázik a lány :D
És a többi dolog is, mind-mind valaminek az eredménye.
Nem. Ez nálad csak egy tünet.
Pszichológusra van szükség, az egyebek miatt.
Egészen biztosan nem vagy antiszociális, esetleg aszociális. Olvass utána mi a különbség.
Van sok igazság is abban amit leírsz. Sajnos olyan korban élünk, ahol az értékrend eltorzult, a felszínesség, az élvezetek hajszolása a jellemző.
Ugyanakkor szerintem nálad komolyabb gondok vannak, az indokoltnál erősebb dühöt váltanak ki belőled ezek a jelenségek. Össze se számolom, hányszor használtad ebben a rövid cikkben a "r.ibanc" szót; szerintem érdemes lenne a hozzáállásodat a női nemhez is rendbe tenni.
Azt tanácsolom, mindenképpen fordulj szakemberhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!