Akik a homoszexualitásról vitatkoznak, azoknak miért fontos, hogy ez természetes-e?
Sose értettem ezt a vitát arról, hogy természetes-e. Ha sikerül bebizonyítani, hogy természetellenes, akkor mi van? És hogy természetes? Az jó, ami természetes? Pl. tök természetes, hogy a kardszárnyú delfin megeszi a fókát, de a fóka k---ra nem örül neki. És ha természetellenes, akkor mi van? Akkor most, hogy tudjuk, bokán lehet rúgni a melegeket? Ami természetes az miért szinonimája a jónak? A természetellenes miért a rossznak? Mi a baj azzal, ha valami természetellenes?
És ami természetes, az miért dicséretes? Nem vagyok meleg, de ezt többször kiírtam már, és sose kaptam választ rá. A kérdésem ERRE irányul, nem egy újabb vitát akarok kirobbantani a 2 oldal képviselői közt, ami teljesen szétoffolja a kérdést.
Engem csak azért érdekelt, hogy hogyan alakult ki ez. Nem zavar,rengeteg meleg barátom van, csak egyszerüen érdekesnem találom...
Nem gondoltam hogy ez a kérdés zavaró lehet. Pedig megkérdeztem őket is (szűk baráti körön belül)
9-es, ha nekem írtad: nem tudom ennél erősebben hangsúlyozni, hogy nem a veszekedés a kérdésem célja. Nem csak azt érdemes megkérdezni, ami az orrunk előtt van.
Köszönöm a kérdésre válaszolóknak. Igazából nem baj az, hogy valakit ez érdekel, önmagában nem sértő, csak nyilván van, aki ellenérvként használja, és én azzal kapcsolatban kérdezem. Mint érdekes információ, úgy más a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!