Miért van ennyi túlsúlyos, és fonnyadt bőrű tinédzser, és fiatal?
mert a szülők nem egészségtudatosak így a gyereket sem tudják arra nevelni,plusz minden feldolgozott élelmiszer 20-30%a cukor,ami rombolja az inzulin érzékenységet és rengeteg szint észrevétlen kalória többlet.
így nem csoda a sok dagi.
amúgy én is látok sok fiatalt jönni menni és sokuknál alap az üdítő ice tea meg az energia ital,ezekben meg literében annyi cukor van ami egy felnőtt 5-7 napos adagja,ők meg naponta beszlopálják.
En vekony vagyok es szep a borom, de soha nem sportoltam,mert utalok, bena vagyok. Ovitorna ota azt hallgattam mindenkitol, hogy milyen szerencsetlen bena vagyok mindenhez. 15 evig ezt hallgattam. Szerinted mennyi kedvem van igy mozogni? Elarulom, semennyi. Viszont a genetikam nagyon jo, ezert igy is jo az alakom, szep a borom. Nincs narancsborom, nincs striam, nincs lottyedt combom, fenekem, hasam. Hozzatennem, hogy a 45 eves anyamnak sincs.
Sokfelek vagyunk, fogadd el. Milyen unalmas lenne, ha tok egyformak, tokeletesek lennenk? Szerintem igy szep a vilag. Annyifele ember van. Szerintem ez csodalatos dolog. Attol senki nem er kevesebbet a masiknal, hogy van valami "szepseghibaja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!