Miért van ennyi túlsúlyos, és fonnyadt bőrű tinédzser, és fiatal?
az a fura h a lányoknak nagyobb a testzsír százaléka, mégis sokkal többnek vékony a bőre, kilátszanak az erei/inai
talán az a sok szäros divatos diéta az oka
A saját kérdésemet csak félig válaszoltam meg. Leírtam a tényállást. De az okokat nem találom. Miért??? Miért nem mozognak???
Én minden nap edzek, mert az átlagosnál sokkal hízékonyabb vagyok. Egy héten háromszor megyek futni, nyáron majdnem minden nap úszok, konditerem heti 3-4 alkalommal, és tartom magam egy bizonyos étrendhez is, különben én is túlsúlyos lennék. Miért lenne baj az, hogy engem zavar ezt a mérhetetlen egészségtelenséget látnom? Nem lenne közös társadalmi érdek, hogy egészségesebb legyen az ország lakossága? Nehogy már engem kritizáljanak azért, mert a felszólalásommal úgymond "harcolok" egy egészségesebb generációért...
olyan finom az a sok csoki,meg kóla a gép előtt kényelmesen fogyasztva,hát tudod,fusson a harapós ló,meg akinek 3anyja van.
:)
"fura h a lányoknak nagyobb a testzsír százaléka" Neki hormonális okok miatt alapból több zsír van a testükben, kevesebb is a vérük ez miatt. 20 testzsírszázalékkal rendelkező néz ki úgy mint egy 12 testzsírszázalékkal rendelkező fiú.
Kérdező, az olyanok mint én akik sportolnak veled fognak egyet érteni, akik meg nem sportolnak azok azt fogják mondani, hogy minek ütöd bele az orrod ebbe?
Benne vagyunk a világ 10 legelhízottabb országába, aki szerint ez normális annak a fejében vannak gondok.
"Miért nem mozognak??? "
Mert nem érdekli őket vagy mert nincs rá idejük/energiájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!