Mit gondoltok arról, ha valaki szeretne egy közös fotót egy híres zenésszel, mondhatni ikonnal, de az nem túl kedvesen elutasítja?
Figyelt kérdés
Elnézést kérve leszólítottam, megkérdeztem, kérhetnék e, de ennyit felelt: Ne, ne, haggyuk. Az illető már elég idős.2017. jún. 11. 14:31
21/23 anonim válasza:
A stílusba bele lehet kötni, de érthető.
Az ő dolga az, hogy csinálja, amiben jó (színész felmegy a színpadra, eljátssza a szerepét vagy leforgatja a filmet, a zenész felmegy a színpadra, lenyomja a koncertjét). Amit utána csinál a rajongókkal, az plusz jófejség, de nem kötelező. Nem mindenki olyan közvetlen típus, neki is lehet rossz napja, fáradt, beteg, vár valakire, másokkal van.
Neked meg szépen el kell ezt fogadni, és nem hisztériázni ezen, hogy jaj, az XY bunkó volt...
22/23 A kérdező kommentje:
Nem hisztériázok egyáltalán, és egy szóval sem mondtam, hogy bunkó volt. Csak hogy nem túl kedves. És kíváncsi voltam, ti mit gondoltok. Ez lenne a hisztéria?!
2017. jún. 12. 10:59
23/23 anonim válasza:
Hát igen, az már vekengés és hiszti, hogy "de 10 mp-ig tartott volnaaaaa", "nem is volt más dolga", "nem volt kedves". Ha nem lenne hiszti, fel sem merült volna a kérdés, de legalábbis nem verted volna még magad, miután 20an leírták, hogy nem, nem volt hibás az adott híresség, tök normális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!