Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki szeretne egy közös fotót egy híres zenésszel, mondhatni ikonnal, de az nem túl kedvesen elutasítja?

Figyelt kérdés
Elnézést kérve leszólítottam, megkérdeztem, kérhetnék e, de ennyit felelt: Ne, ne, haggyuk. Az illető már elég idős.
2017. jún. 11. 14:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Ne aggodj, nincs igazad, csak annyira sotet vagy, hogy nem vagy kepes befogadni azt, amit a masik ir neked, ezert inkabb mar radhagyjak a dolgot, hogy akkor elj tovabb a kis alomvilagodban. Az a tipikus egyszeru, primitiv ember vagy, aki azt hiszi, korulotte forog a vilag, megertem az illetot, hogy tojt a fejedre.
2017. jún. 11. 15:52
 12/23 A kérdező kommentje:
Egyre értelmesebb válaszokat adsz. :D Oké, biztos ismersz. :) :)
2017. jún. 11. 15:52
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

Azért azt sikerül feldolgozni, hogy nem egy ember válaszait látod csak? Ilyen sötét fannal nem véletlenül nem mutatkozik együtt egy magát valamire tartó művész.

Te sem fotózkodsz akárkivel szerintem. Lehet nem ütötted meg a mércét.:D

Kíváncsi lennék, hány lemezt vettél meg eddig. Olyannak tűnsz aki inkább youtube downloaderrel szedi lefele egyenként a számokat, mert még ahhoz is sötét, hogy torrentezzen. A közös fotó meg kell instára, hogy a többi pózer nyáladzhasson.

A tehetségét adja el és abból él. A valóságshow celebek azok, akiket csak a közönség tart életben, mert a saját maguk égetésén kívül másban nem jeleskednek.

2017. jún. 11. 16:17
 14/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, örülök, hogy ennyire ismersz. :)

Nem vettem meg egy lemezt sem,de egy dalt sem töltöttem le sehonnan, mivel a művész úr nem a fő kedvencem, de kedvelem a dalait, és mivel épp ott állt tőlem néhány méterre, gondoltam, miért ne.

Tényleg látszik, mennyire ismersz. Pont hogy nem az a típus vagyok, aki különböző közösségi oldalakra töltögeti föl a képeket, még ilyet sem. Úgyhogy mellélőttél csöppet.

Látszik, sok eszed van. Ki beszélt itt a semmit nem érő celebekről? Sok ember van, akit nem ismer az ország, de nagyon is tehetségesek. Csak épp nem úgy alakult a sorsuk. Csak ismételni tudom önmagam: Sokra megy az ember a tehetségével, ha nincs közönsége hozzá.

Részemről befejeztem a vitát. Akik ismernek, tudják, milyen ember vagyok. Aki meg nem, hát gondoljon, amit szeretne. Sokkal okosabb nem lesz tőle, engem meg aztán abszolút nem érdekel.

2017. jún. 11. 16:35
 15/23 anonim ***** válasza:
Gyk-n mindenki minden erővel azon van, hogy veszekedhessen a kérdezőkkel.
2017. jún. 11. 17:36
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Csak elmondtuk a velemenyunket ami nem egyezik a kedves kerdezo altal elvarttal. Szomi.
2017. jún. 11. 17:40
 17/23 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondtam, hogy a kérdések 99%-ánál veszekedik mindenki a kérdezőkkel :)
2017. jún. 11. 17:44
 18/23 anonim ***** válasza:
31%
Mert a kerdesfeltevok zome idiota. Mint jelen esetben.
2017. jún. 11. 18:07
 19/23 anonim ***** válasza:

Semmit. Nem akart képet csinálni, teljesen normálisan utasította el. Idős volt, nem tudhatod, hogy nem e volt már nagyon fáradt vagy nem fájt e már a feje. Esetleg nem valami rossz hír miatt emésztette magát.

Valóban a közönségből él és megél. Látod úgy is, hogy nem csinál mindenkivel képet.

2017. jún. 11. 18:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Közönséget meg úgy szerzett, hogy mindenkivel fotózkodott? Kit érdekel hogy milyen ember ha a zenéjét szeretik? A Zámbó Jimmy is király volt, pedig heti szinten $z@rrá verte az Editet.
2017. jún. 12. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!