Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veletek szoktak úgy beszélni...

Veletek szoktak úgy beszélni a tanáraitok, hogy cm-re van a szátok a másikétól? Velem az egyik tanárnőm szokott xd annyira zavartó tud lenni, félek hogy bebandzsítok :D 17/L

Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
szerintem smarold le.
2017. jún. 6. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szoktak, illetve volt egy tanár aki mindig belemászott az arcomba, de én olyankor látványosan léptem egyet hátra és egy idő után leszokott róla. Ha zavar akkor szólj neki!
2017. jún. 6. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a gáz, ha hiába lépsz hátra, mozdul utánad! Egy lány mesélte, hogy a középsulis osztályfőnöke, egy fiatal pasas szokása volt belemászni a mások arcába beszélgetéskor. Ráadásul ennek a lánynak kicsit tetszett is, nem komolyan, csak épp jó paainak tartotta, így a helyzet még kínosabb volt.
2017. jún. 6. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!