Visszagondolva középsulis éveitekre, tanáraitok jól végezték a munkájukat vagy hagyott maga után némi kívánnivalót?
Tudom sokan megfognak most kövezni de az ilyen tanárok miatt mondtam azt, hogy köszönöm én ebből nem kérek és elmentem magántanulónak. Tippelj, hogy tanultam-e a vizsgákra. NEM!
Az iskolai végzettség már szart sem ér a mai világban és az álmos, unalmas, negatív tanárok csak kiszívják belőled még az élni akarást is. Nem véletlenül mondják azt, hogy a legtöbb ember már fiatal korában meghal, csak nem tudja...kiölnek belőled az emberek minden célt.
Történelemre ott vannak a jobb, minőségi dokumentum filmek amik nem hülyeségeket mondanak.
Manapság már a kapcsolatok számítanak, több ismerősöm is csak 8 általánost végzett el, külföldre mentek mert angol órán odafigyeltek és most jobban keresnek mint az itteni érettségivel rendelkező emberek.
Röviden tömören: Nem, a tanárok nem végzik jól a munkájukat mert ha szívből csinálnák akkor nem ásítoznának a padon hanem minden energiájukat a tanításba fektetnék.
#2: igazán okos akkor lennél, ha csak egy hétre kipróbálnád a tanítást. Kíváncsi volnék, hogy látnád a dolgokat, és mire mennyi energiát fordítanál.
Kérdező: voltak rossz tanáraim, hasonlóan, mint neked. De nem fair, hogy a jóra sosem emlékszünk, hiszen biztosan voltak jó tanáraid, ahogy nekem is.
Várjunk csak, a tanár akarna nekem életcélt adni?
Még a szüleim is arra tanítottak kiskoromban, hogy SAJÁT céljaim legyenek az életben, olyanok amik felett csak én dönthetek és nem befolyásolhat semmi. Nem értem mi ezzel a gond ameddig az ember mindent elér amit csak akar. :)
Azzal viszont egyetértek, hogy vannak kivételek, mindenben vannak. Csak kevés, ez a probléma.
Erre jó példa volt az általános iskolai angol tanárom aki szívből tanított engem. Abba inkább nem megyek bele, hogy az angoltudásom nagy részét úgy szereztem, hogy elkezdtem nézni a kedvenc filmjeimet angolul, maradjunk annyiban, hogy vannak kivételek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!