Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetnek jofej, vicces...

Hogyan lehetnek jofej, vicces lany?

Figyelt kérdés

Tul komolynak erzem magam es emiatt unalmas is vagyok..szeretnek ezen valtoztatni!Szeretnem ha az emberek szivesebben toltenenek idot velem,szeretnek kicsit tobbet szorakozni(nem kell epp bulikra gondolni),hisz fiatal vagyok,jo benyomast kelteni embereknel,viccesebb lenni,de persze nem mindenkinek fogok megfelelni,ezt tudom,de en magam miatt is szeretnek valtoztatni :) Otletek hogy hogy is vagjak bele,mit csinaljak hogy jofej vicces csajszi legyek?

(Az onbizalmam elegge ingadozo,esetleg az is gond lehet,ezt hogy tudnam helyre hozni?)

Koszi elore mindenkinek a valaszt! :)

17/l

2017. jún. 6. 18:29
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Majd odarepulok ;) alig varom!
2017. jún. 6. 20:38
 32/35 anonim ***** válasza:

Kibújt a jó öreg szarkazmusod? :D

Hát azt ne hidd, hogy mások barátai a körtefán teremnek. Én is úgy kezdtem, hogy pld elkezdtem társasjátékokat gyűjteni, meg ezekről szóló fórumokra írogatni. Aztán elkezdtünk megszervezni társasjátékos találkozókat. És igen, ehhez el kellett menni egymáshoz valahogy :)

2017. jún. 6. 21:29
 33/35 A kérdező kommentje:
Okes de nem valalom be egyedul hogy elmenjek Pestre,biztos nem :)) mindegy.. :D
2017. jún. 6. 21:31
 34/35 anonim ***** válasza:
persze hogy mindegy, de abból a szempontból is, hogy emberek meg élet meg civilizáció meg infrastruktúra ott is van (gondolom) ahol te vagy :D
2017. jún. 6. 21:37
 35/35 A kérdező kommentje:
Igen van :)
2017. jún. 6. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!