Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetnek jofej, vicces...

Hogyan lehetnek jofej, vicces lany?

Figyelt kérdés

Tul komolynak erzem magam es emiatt unalmas is vagyok..szeretnek ezen valtoztatni!Szeretnem ha az emberek szivesebben toltenenek idot velem,szeretnek kicsit tobbet szorakozni(nem kell epp bulikra gondolni),hisz fiatal vagyok,jo benyomast kelteni embereknel,viccesebb lenni,de persze nem mindenkinek fogok megfelelni,ezt tudom,de en magam miatt is szeretnek valtoztatni :) Otletek hogy hogy is vagjak bele,mit csinaljak hogy jofej vicces csajszi legyek?

(Az onbizalmam elegge ingadozo,esetleg az is gond lehet,ezt hogy tudnam helyre hozni?)

Koszi elore mindenkinek a valaszt! :)

17/l

2017. jún. 6. 18:29
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem,edzoterem es elemett egy harcmuveszet,dee nem sikerul ugy baratkozonom veluk h edzesen kivul is talalkozzunk vagy hasonlo,ugy erzem nem kedvelnek :/ latom rajtuk,nem akarok megfelelni senkinek,de magamnak igen,es ertem hogy miert nem kedvellnek en se baratkoznek ilyennel mint en ..
2017. jún. 6. 19:33
 12/35 anonim ***** válasza:

....mármint milyennel, mint te?

Edzőtársad van? Akit szétgyepálhatsz edzés címén?

2017. jún. 6. 19:35
 13/35 A kérdező kommentje:

Egyedul edzek es a harcmuveszetnel ott a tobbiekkel :)

Olyannal mint en marmint egy unalmas lanyal,kinek van kedve az olyanhoz? :))

2017. jún. 6. 19:46
 14/35 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz. Vállalj kockázatot. Az ismerkedésnél fontos a bátorság is. És ha nem jön össze ne bántódj (nagyon), próbálkozgass.
2017. jún. 6. 19:48
 15/35 anonim ***** válasza:
0%
Az ágyban is unalmas vagy?
2017. jún. 6. 19:50
 16/35 A kérdező kommentje:
Sajnos bevalalos sem vagyok,ha lenne valaki aki b*szogatna hogy csinald meg,csinald meg,viccbol vagy hasnonlo akkor esetleg :)) de magamtol nagyon nem megy
2017. jún. 6. 19:50
 17/35 anonim ***** válasza:

Hát én megnézném azt a lányt, aki harcművészkedik, és még valaki be mer szólni, hogy unalmas.... :D de kizártnak tartom.

Mekkora városban élsz? Csak lehet valahol dódzsón kívül is együtt edzeni...

2017. jún. 6. 19:51
 18/35 anonim ***** válasza:

b*gassunk?

Játszunk Felelsz vagy mersz játékot? Vigyázz, abban JÓ VAGYOK!! :D

2017. jún. 6. 19:52
 19/35 A kérdező kommentje:

Igazabol azt is nemreg kezdtem :)

Lehet nem lattad de jarok edzoterembe is,meg minden jo korulottem van hova menni,de nem ez szamit hanem hogy velem van a baj :D es nem tudom mit kezdjek..

2017. jún. 6. 19:55
 20/35 anonim ***** válasza:
Akkor tudod mi amiben fejlődhetsz még. Itt ne valami nagy bevállalós dologra gondolj.A kezdeményezés alatt azt értem, hogy te találod ki milyen közös helyzet lehetne, és invitálsz valakit aki szimpi. Itt lehet csak annyi is, hogy szólsz eedzésen, hogy pihenünk kicsit, és akkor ott lesztek egy szituban. Vagy edzés után, valami. De el is hívatsz valakit valahova. És lehet azt mondja hogy most nem.
2017. jún. 6. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!