Hogyan lehetnek jofej, vicces lany?
Tul komolynak erzem magam es emiatt unalmas is vagyok..szeretnek ezen valtoztatni!Szeretnem ha az emberek szivesebben toltenenek idot velem,szeretnek kicsit tobbet szorakozni(nem kell epp bulikra gondolni),hisz fiatal vagyok,jo benyomast kelteni embereknel,viccesebb lenni,de persze nem mindenkinek fogok megfelelni,ezt tudom,de en magam miatt is szeretnek valtoztatni :) Otletek hogy hogy is vagjak bele,mit csinaljak hogy jofej vicces csajszi legyek?
(Az onbizalmam elegge ingadozo,esetleg az is gond lehet,ezt hogy tudnam helyre hozni?)
Koszi elore mindenkinek a valaszt! :)
17/l
....mármint milyennel, mint te?
Edzőtársad van? Akit szétgyepálhatsz edzés címén?
Egyedul edzek es a harcmuveszetnel ott a tobbiekkel :)
Olyannal mint en marmint egy unalmas lanyal,kinek van kedve az olyanhoz? :))
Hát én megnézném azt a lányt, aki harcművészkedik, és még valaki be mer szólni, hogy unalmas.... :D de kizártnak tartom.
Mekkora városban élsz? Csak lehet valahol dódzsón kívül is együtt edzeni...
b*gassunk?
Játszunk Felelsz vagy mersz játékot? Vigyázz, abban JÓ VAGYOK!! :D
Igazabol azt is nemreg kezdtem :)
Lehet nem lattad de jarok edzoterembe is,meg minden jo korulottem van hova menni,de nem ez szamit hanem hogy velem van a baj :D es nem tudom mit kezdjek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!