Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A hotelekben mi ez a hozzáállá...

A hotelekben mi ez a hozzáállás sok magyartól?

Figyelt kérdés
Komolyan eddig csak magyartól tapasztaltam, pedig folyékonyan beszélek németül, angolul, hogy szinte képesek elrontani a nyaralásunkat azzal, hogy semmi se jó! Hogy bárhol külföldön vagy 5* hotelben, hallgatni jobb róla hogy magyar vagy, mert gáz amit sokan csinálnak. Köszönni nem tudnak, vagy az őrjöngő gyerekre rászólni, de királyi fogadtatást várnak egy 3* arab hotelben is. És még sorolhatnám...múltkor már az idegenvezetőt sajnáltam, akinek vergődtek, hogy hideg van, meleg van, kaja csíp stb...
2017. jún. 6. 07:23
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ti találkoztatok már azzal a sz@r is ízetlen tipusú magyarral nyaraláson?
2017. jún. 6. 07:24
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Barátnőm szülei pont ilyenek. Tiszta csórók, de ha nagy ritkán összekaparják egy ilyenre a pénzt, akkor elvárják, hogy a seggük is ki legyen nyalva. Otthon hárman fürödnek meg egy kád vízben, mert drága, aztán elmennek a szállodába, ahol reggel-este zuhany, átmegyünk a wellness részbe, medence előtt zuhany, medence, utána megint zuhany, utána szauna, aztán megint zuhany, aztán ismét medence és megint zuhany... Teljesen készen vagyok tőlük. Ettől eltekintve jófejek :D
2017. jún. 6. 07:52
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos azt én is sokszor tapasztalom, hogy a magyarok szeretnek mindent elvárni nevetséges pénzért. Sokan nem értik, hogy a minőséget meg kell fizetni, ha egy szolgáltatás vagy bármi a felébe kerül, mint egy másik dolog ugyanebben a kategóriában, nem ugyanazt fogod kapni. Ezen nem tudom, mi olyan nehéz. Lehet, hogy a hirdetésben ott volt egy gyönyörű hotelszoba, de az nem a standard kétágyas lesz, az tuti... aztán megy a szentségelés :)
2017. jún. 6. 07:58
 4/24 anonim ***** válasza:
77%
Ilyet is láttam már, de több olyat láttam aki mindent tűrt holott simán reklamálhatott volna.
2017. jún. 6. 08:03
 5/24 anonim ***** válasza:
69%

persze, ez mind igaz, de emberek, induljunk ki abból h a magyarnál csóróbb talán nincs a világon, aki ugye az eleve megélhetésre se elég havi fizetéséből "félretesz" nyaralásra. nyilván más lesz egy német hozzáállása, aki kimegy az éjszakába aztán elkölt diszkókban, akárhol simán 50 ezret egy éjszaka és le..arja.

úgyhogy az okot kell itt is keresni, ez pedig nagyon egyszerű.

2017. jún. 6. 08:16
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ezt a munkámban is tapasztalom, (reklámtervezéssel foglalkozom) mikor toronyórát akarnak láncostul, mondok rá egy reális árat, és kiakadnak, hogy "hú ez ilyen drága?".

Ugyanígy viszonyulnak a szállodához is, mikor kiválasztanak egy alsó középkategóriás szállást, de maximális luxust várnak. Anyósomék ilyenek, mikor a pénztárcájukhoz mérten választanak szállást, aztán mindig elégedetlenül számolnak be, hogy "szar volt a reggeli, meleg volt a szoba, zajos volt, messze volt a fürdő, mert 500 métert gyalogolni kellett, bunkó volt a recepciós, retro stílusú volt a szoba mert barna volt a függöny stb."

2017. jún. 6. 08:16
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
#5. ebben nincs igazad, mert először is: Nézz körül a világban, van csóróbb a magyarnál, mégsem nyavalyognak ennyit. A magyar igen is egy panaszkodós népség, és nem tud számolni. Ha félre kuporgatja a pénzt a nyaralásra, akkor tudnia kéne, hogy azt az összeget mire kuporgatja félre, és mit kap érte. Értem a kérdezőt, aki ennek tudatában megy el és panasszal tud csak haza jönni, a az ő baja.
2017. jún. 6. 08:26
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább úgy mondanám, hogy a magyar nyugati szemszögből a legcsóróbb. Tehát nyugat szerint élne, kellene élnie, de ehhez képest a megélhetése béka segge alatt van. Nyilván Afrikához/Ázsiához képest luxusban élünk mi is, de még az oroszok is.

A magyar az szélsőséges, pont a normális élethez való gondolkodás hiányzik a legtöbből. Vagy elvisel mindent és nem szól vagy pedig hisztizik a legkisebb apróságon is nagy pofával. Persze nem mindenki, de bőven van akkora réteg, hogy könnyen belefuss a hisztiző verzióba.

2017. jún. 6. 08:36
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

A magyar ember úgy általában is ilyen "mindenki az én csicskám!" típus, nem csak a nyaralásokon.

Amúgy ez egész egyszerűen csak proli, kelet-európai kultúra. Tunéziában nekünk ezt az ukránok és az oroszok csinálták.

A németeknek nem volt hozzá gyomra, ezért korábban jártak enni és amikor meghallották az ebédlőben, hogy közelednek a folyosón az ordítozó, vonyító szlávok, akkor összekapták magukat és mindig kimentek előtte.

2017. jún. 6. 08:45
 10/24 anonim ***** válasza:
89%

Pontosan a keleteurópai proli ilyen.

Felvesz egy kis kölcsönt valami ótvar útra,de abszolút nem érdekli semmi,főleg nem a kultúra,csak hazajövetel után az okostelefonnal csinált képekkel dicskedni a facebookon.

Aztán otthon izompólóban zabálja a szalonnát tovább.meg vedeli a kőbányait.

2017. jún. 6. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!