Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van más fiú is aki nem iszik...

Van más fiú is aki nem iszik alkoholt és nem is dohányozik és mégis jól érzi magát? Ha van ilyen akkor titeket nem néznek ki? Ne piszkálnak azzal hogy igyatok? Ha piszkálnak hogy véditek ki? 20f

Figyelt kérdés

világ életemben undorodtam az alkoholos italoktól. szédülök tőle, büdös a szaga, vagy ha nem is büdös, akkor semmi íze ( pálinka) és csak marja a pocim... Én sokkal jobban szeretek kirándulni, tekerni, táborozni, és persze animézni és ps4-ezni. Azonban a barátaim, nem bírják ezt elviselni, mármint hogy nem iszom, és sokszor erőszakoskodnak, és addig szekáltak múltkor amíg nem ittam. De én annyira undorodtam a sör ízétől, hogy ki is hánytam rögtön, akkor meg megkaptam hogy biztos homokos vagyok...

a kérdésem hall komoly, tényleg megtörtént ez, és azóta nem megyek velük szórakozni, viszont azóta át se jön senki...

Élet elixirnek tartják a bort pl...

2017. jún. 1. 18:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, a borokhoz nem értek, de... sörökből általában nem érződik ki az alkohol, kivéve, ha rossz munkát végeztek a főzés során vagy nagyon vékony testhez(kevés balling fok) magas alkoholtartalmat párosítanak. Amúgy egyébként rengetegféle ízben megtalálhatóak(édes, keserű, fanyar-savanykás, kávés, citrusos, fűszeres... stb.). Ha van benned egy kis nyitottság, akkor menj be egy Intersparba, vegyél le a polcról mind a hét fajta Fullers sörből egy-egy üveget, aztán otthon kóstolgasd meg őket. Elég változatos ízeket képviselnek az angol ale-eken belül, szóval biztosan bejön majd valamelyik. Esetleg bepróbálhatsz egy jóféle búzát, mint mondjuk az Erdinger Urweisse, Franziskaner Hefeweissbier vagy ha be tudod szerzeni akkor Weihenstephaner. Ezenfelül ha egy ilyet( [link] is kihánysz(és a többiből sem ízlik egyik sem), akkor tényleg reménytelenül rossz ízlésed lehet, és nem érdemes tovább próbálkoznod. :D
2017. jún. 1. 21:11
 12/29 A kérdező kommentje:
azért rossz az ízlésem mert nem szeretem a keserű, buggyant víz szagú alkoholos italokat mint a sör?? Én max almalét iszom, de inkább édesebb italokat.
2017. jún. 1. 22:07
 13/29 A kérdező kommentje:
A kedvencem a csokis tej, kapucsínó tejszínhabbal, olasz fagyik, csoki fagyi, jégkrémek, gumicukor és mindenféle édesség. de utálom a keserű, poshadt víz szagu és ízü izéket. az ízesített sörnek is ott vn az a keserü és buggyant íze.
2017. jún. 1. 22:12
 14/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, meg fogsz lepődni, de asavnykás-fémes-poshadt ízű kommersz pale lagereken túl(tehát amit te keserűnek mondasz az annyira nem is az igazán) van sok édes karakterű sör, főképp a belga ale-ek ilyenek. A ratebeer-es link az egyik kedvencemre mutat egyébként, amely nagyon is komplex ízvilággal rendelkezik... de ilyen begyöpösödött, témában egyáltalán nem járatos, és rá nem nyitott embernek hiába beszélek. Tudod mit? Bizonyos szempontból összeillesz a barátaiddal, te is épp oly nyitott és elfogadó vagy...
2017. jún. 1. 23:07
 15/29 A kérdező kommentje:
és mindezt azért mert nem iszom meg a büdös sörödet :D am nyitott vagyok, csak nem az alkoholizáció irányában. De ezt hiába is mondom egy alkoholistának....
2017. jún. 2. 00:22
 16/29 anonim ***** válasza:
54%

Egyszer találkoztam egy megrögzött fajgyűlölővel. Szidta a négereket, én megkérdeztem tőle, ugyan már hányat ismer közülük? Azt mondta találkozott párral a nagy tanyán...

Én erre megkérdeztem tőle, szerinte hány különböző személyiséggel rendelkező néger él a világon?

A párhuzam gondolom érthető, a vitát ezennel lezártnak tekintem részemről, mert vagy troll vagy, vagy tényleg végtelen begyöpösödött.

2017. jún. 2. 10:29
 17/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te vagy a begyöpösödött, 16-os. Neked is bajod van azzal, hogy a kérdező megveti az alkoholt, nem vagy ám különb...
2017. jún. 2. 10:31
 18/29 anonim ***** válasza:
47%

Nem, nem értettél meg... olvasd el a legelső hsz-t, az is az enyém.

Tiszteletben tartom, hogy valaki nem iszik alkoholt, az ő döntése. De! Megkóstolt pár alkoholos italt, köztük valamelyik valóban borzasztó ízű kommersz sört, és ez alapján azt állítja, hogy mindegyiknek ugyanolyan szar íze van. Ez érted, olyan lenne, mintha valaki megkóstolna egy bizonyos szőlőfajtából készült bort, nem ízlene neki, és azt mondaná.... áh, a borok szarok, mindnek ilyen pocsék íze van. Én csak írtam neki egy lehetőséget, hogy ha nyitott lenne, és esetleg kipróbálná azokat, amiket írtam, akkor rájönne, hogy igazam van. Nem azt mondtam, hogy azt kell majd fogyasztania, csak felajánlottam, hogy kóstolja meg őket.

És ez teljesen független attól, hogy valaki fogyaszt-e alkoholt, sokan, akik amúgy isznak alkoholt, akár sört, szintén nem is ismerik azokat, amiket fent írtam, és abban a hitben vannak, hogy a sör csak keserű lehet. Vagy sokszor hallom, hogy innának sört, de nem ízlik nekik, de persze csak a pocsék mainstream darabokkal próbálkoznak, ilyenkor ajánlok nekik mást.

Az meg, hogy csak úgy látatlanban lealkoholistáz a kérdező, szintén csak a korlátoltságát mutatja.

2017. jún. 2. 13:18
 19/29 anonim ***** válasza:
85%

Engem inkább az tud felhúzni, hogy a kérdezőhöz hasonlóan, sok embernek az alkoholivás egyet jelent a totális alkoholizmussal. Az ő meglátásuk szerint vagy csak egy büdös, tróger alkoholista lehet valaki, vagy pedig egy bulikban is gyümölcslét kortyolgató szentfazék. Hihetetlen ez a sarkítás!

Pedig igazság szerint, pont, hogy a kettő közötti átmenetből szokott lenni a legtöbb. Azok az emberek, akik hétvégén, egy buli keretein belül jól berúgnak, azok hétköznaponként ugyanolyan dolgozó/tanuló, átlagos emberek, mint mindenki más.

Épp ezért az ilyen hangos antialkoholisták közül csak azokat tudom igazán megérteni, akik mondjuk gyerekkori rossz élmények hatására (például alkoholista apa) fordulnak el a szeszes italoktól.

Viszont akik csak láttak életükben pár részeg embert és ebből máris azt szűrik le, hogy az alkohol = rossz, őket csak kiröhögöm.

2017. jún. 2. 13:44
 20/29 anonim ***** válasza:
90%
#19 Akkor remélem, engem megértesz. Fentebb leírtam a totális antialkoholizmusom okát.
2017. jún. 2. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!