Az osztalytarsaim azzal piszkalnak hogy budos vagyok, pedig nem. Rendszeresen tisztalkodok, dezodorozom magam. Megis piszkalnak. Mit tegyek? Oszi nem tudott segiteni.
szerintem csak piszkálnak.
viszont... van olyan kollégám, aki rendszeresen fürdik, de aztán a koszos cuccát veszi vissza. a ruhát is naponta kell váltani.
használj tuti dezodort extra erős izzadásgátlóval (pl. secret).
egyáltalán, mint mondanak, miért vagy büdi? a hónodalja, a lábad, a lehelleted? menj el fogorvoshoz, rutinvizsgálatra, ha esetleg van lyukas fogad, betömi. ha érez vmit, úgyis szólni fog, vagy eleve mondd azt "úgy érzem, kicsit kellemtlen a lehelletem, megnézetném, nincs-e lyukas fogam" stb.
ha ezek a dolgok kizárva, akkor hülye barmok az osztálytársaid. hány éves vagy egyébként, és milyen nemű?
nem lehet, hogy vmi pacsulit magadra öntesz, és azt sokallják rajtad?
Van ilyen,estleg cserélj gyakran ruhát kelj fel 10 percel
korábban zuhanyozz le suli előtt.Mást sajnos nem nagyon tudsz tenni.Ja suliba is hordhatsz dezodort és a wc-ben befújhatod vele magad.
Naponta cserelem a ruhamat. a honaljamra mondjak.
f/14
Vegyél egy Old Spice-t és szőrtelenítsd a hónaljad, plusz reggeli zuhanyzás.
Mikor annyi idős voltam mint te, hasonló gondokkal küzdöttem, bár én csak a sógoromtól hallgattam ezt a dumát, de legalább rávilágított, mielőtt másoknak is feltűnt volna.
ok, most hogy írtad, hány éves vagy, és hogy milyen nemű, ezt tudom javasolni:
- te is letesztelheted magad: reggel szagold meg az este levetett pólódat. Onnan tudni fogod, hogy most igaz-e a pletyka vagy nem.
- reggelente a hónodalját mosd át szappanos vízzel
- ha izzadsz, célszerű a hajlatokat hintőporral beszórni (nem tudom, túlsúlyos vagy-e. Ha igen, lehet a kis hurkák közé tenni, mert a hintőpor beszívja az izzadtságot). Ha használsz dezodort (és tudjuk, hogy igen), akkor oda ne szórj.
- válassz olyan dezodort, ami extra izzadásra van. sokra rá van írva, de tényleg vmi tutit tegyél magadra. Nem kell sokat és sokszor használni, csak naponta egyszer a reggeli tisztálkodás után, de az a dezodor jó legyen (nőknél a secret ilyen. Egyszer három napig nem tudtam fürdeni, és még akkor se, semmi...) Nincs túlzott illata sem, nem leszel nőszagú :)
- használj pamutból készült öltözéket. Nejlonba bárki beleizzad, és kicsit büdösen is. Elég nyáron a villamosra szállni.
- az inged alá vegyél fel 100% pamutatlétát. Ez beszívja az izzadtságot, nem ül a pólódra, ingedre.
Ne vedd ezt az egészet a szívedre. Lehet, hogy egyszer-kétszer tesi órán kicsit férfias szagokat árasztottál, és ezért rád ragadt ez a dolog. A majmok inkább téged csúfolnak, nehogy rájuk kerüljön a sor. Emiatt nehogy sebesre dezodorozd magad. Kövesd a fenti tanácsokat, és hidd el, ha nem foglalkoznak veled, le fognak szállni rólad. Ja, és ne egyél csípős, fűszeres, zsíros ételeket. Ennyi :)
Sok sikert! Ne hagyd, hogy ez tönkrevágja a serdülőkorodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!