Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha a vérrontós...

Normális, ha a vérrontós filmek nem viselnek meg?

Figyelt kérdés
Persze, a valóságra érzékeny vagyok, a gondolattól, hogy valakim meghal, csak a gondolattól, 2 órát vagyok képes bőgni, de a filmek/könyvek... míg más elborzadva nézik a háborús, gyilkolós filmeket, én fapofával. Persze, szeretem is őket, amelyik érdekes, de nem adja át nekem az érzést. Meg a könyvek se.
2017. máj. 31. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
A filmbéli vérontás Rambo óta nem nagyon kavarja fel a közönséget. Ha igazán elborzasztó, szörnyülködő filmet szeretnél, javaslom (vagyis hát egyáltalán nem javaslom :D) a Szerb Filmet.
2017. máj. 31. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
kovezzetek meg de en IMADOM a vert. mind a latvanyat, izet, illatat. van bennem egy kis vampirhajlam.. :Ddd talan ezert bukok a hofeher borre is.
2017. máj. 31. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Elég nagy baj lenne, ha minden vérontós film megviselné a publikumot.
2017. máj. 31. 22:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen erre értettem :)

Hanem, hogy nem adják át az érzéseket a filmek. Akár dráma, akár horror, csak bámulom a képernyőt :D

2017. máj. 31. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért kicsit más mint a valóság... engem sem zavar, de érkeztem már elsőnek baleset helyszínére. A poén ebben, hogy haverom is velem volt, aki mindig nagy " horrorfilmes " hírében állt, meg, hogy bármit megnéz... 2 percen belül el kellett onnan küldenem, mert fehérebb volt mint a fal, legalább tett ki addig elakadásjelzőt, és figyelmeztette az autósokat amennyire tudta.
2017. jún. 1. 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális,de a akiket eddig ismertem,a legtöbbet közülük ugyanúgy nem viselte meg..nem értem őket,mert engem nagyon elriasztanak,pedig kiskoromban sokat néztem a családdal ilyen filmeket,de felnőttként meg kerülöm ezeket a filmeket,mint a pestist.
2017. jún. 1. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:
film az csak film, balesetek látványa hullák szaga azért bevésődnek egy átlag emberbe
2017. jún. 1. 00:30
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Vér rontós filmek? Király új műfaj.
2017. jún. 1. 23:13
 9/10 A kérdező kommentje:

És külön írta :DDD

Nem műfajként írtam xDDD

Ha azt mondom, hogy szomorú filmek ,akkor belekötsz, hogy: szom orú filmek? király új műfaj, pedig lehet érteni, hogy egy tágabb kategóriára értem :))) csak te vagy ilyen kinemmondommi, hogy nem fogod fel.

2017. jún. 1. 23:15
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Látom nem értékeled a poént. Amúgy meg ha sok vér(r)ontós filmet nézel egy idő után nem fog megviselni, az emberi természet már csak ilyen, hozzászokik az először számára kellemetlen dolgokhoz. De egyébként nem baj ha nem undorodsz ezektől, gondolj bele ha egyszer egy súlyosan vérző embert kéne mondjuk bekötöznöd, tudnál tiszta fejjel gondolkodni, nem undorodnál a vértől. Amúgy a vérontós filmeknek is van műfaja, úgy hívják, hogy slasher. Jó persze nem mindegyik az. Na örülsz kiszedtél belőlem egy normális választ.
2017. jún. 1. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!