Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet kiszúrni azokat...

Hogyan lehet kiszúrni azokat az embereket, akik "társadalmi maszkot" viselnek?

Figyelt kérdés
Úgy értem ezt, hogy ezeknek az embereknek az igazi énjéből nem tapasztalunk semmit, csak színjáték az, amit csinálnak, hogy illeszkedjenek a társadalomba.
2015. dec. 25. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember ilyen, úgy hogy nem nehéz :D
2015. dec. 25. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon egyszerű!

Rámutatsz akárkikre, és 90% fölötti lesz a találati arányod.

2015. dec. 25. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Én látok ilyeneket. Látom őket. Valójában nem. Valójában nem.
2015. dec. 26. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Többé kevésbé mindenki hord, de tudok egy jellegzetes példát arra mikor vki nagyon meg akar felelni: nővérem idegenekkel fejhangon beszél, csak családtagokkal és régi ismerősökkel beszél normál hangon, lehet hallani h mikor telefonál idegennel. Kicsi a különbség de nekem észrevehető, ő azt mondja h mindig ugyanúgy beszél.
2015. dec. 26. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az nem hord akinek nincsenek nagyon barátai, mert az ilyen emberek nem találják meg egymást, mivel annyira ritka, az amikor valaki nem visel maszkot :D
2023. febr. 10. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!