Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A zárkózottabb fiúk milyen...

A zárkózottabb fiúk milyen módon mutatják ki, ha tetszik nekik egy lány?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki elég gyakran szokott engem nézni, manapság egyre többször, volt már olyan is, amikor még talán szemeztünk is. Mindig mosolyog rám, van amikor tudja állni a tekintetemet, de néha elkapja, lesüti a szemét, és ilyesmik. Viszont ezen kívül nem igazán érzem azt, hogy tetszenék neki. Vagy az ilyen csendesebb, félénkebb srácok fordítva vannak bekötve, vagy mi? Csak mert azt vettem észre, hogy akitől nem akar semmit, maximum baráti viszonyt, azzal elég jól elvan, beszélget vele, ilyesmik. Velem is jól szokott szórakozni, de csak ha kisebb társaságban vagyunk (ezalatt max. három főt értek :D), vagy ha csak kettesben, ami azért ritkán szokott előfordulni. Viszont amikor ilyen van, akkor nagyon kedves, gyengéd, valamikor igen udvarias is. Hasonló tulajdonságokkal rendelkező fiúk, vagy bárki, aki ilyet tapasztalt, és tudna tanácsot adni, légyszi segítsetek!

16/L

2017. máj. 31. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, őszintén szólva nem tudom.

Különbözőek vagyunk.

Csak találgatni tudunk/tudsz, hogy mi lehet vele.

De mondom... Aki nekem tetszik, azzal szinte beszélni alig merek... xD

Mióta ismeritek egymást, és mióta veszed rajta észre ezt?

2017. jún. 10. 12:07
 12/15 A kérdező kommentje:

szinte amióta az eszemet tudom, ismerjük egymást :D

Pontosabban általános iskola óta. Most meg ugye ugyanabba a gimibe járunk. Sosem voltunk rosszban (alsó tagozatos fujjfiúk fujjlányok konfliktusoktól eltekintve :D), de olyan hűdejóban sem. Viszont nagyritkán megyünk közös programokra, akkor nagyon kedves és segítőkész, udvarias tud lenni.

2017. jún. 11. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Törekedj arra, hogy csak kettesben legyetek. Menjetek el valahova. Engem pl baromira zavart már csak az is, hogy együtt sétáltunk ki a gimiből, rengeteg ismerős arc jött szembe, én meg izzadtam mint pulyka a sütőben. Ha kettesben voltunk, sokkal nyugodtabb voltam :) nyugodtan hívd el valahova.. engem is a lány hívott el..

Ah régi szép idők 😅

23F

2017. jún. 23. 13:47
 14/15 anonim válasza:

A fiú tényleg visszahúzódó. Próbáld elhívni egy olyan helyre, ahol kettesben tudtok lenni, de közben kérj tőle tanácsot. Pl: Esetleg valamit nem értesz a tanulásban. Akkor hozd szóba, hogy mit érzel iránta. Szépen, fokozatosan próbáld elmondani neki, ne hogy elijeszd.

Én sajnos még mindig eléggé visszahúzódó vagyok.

34/F

2017. júl. 4. 01:50
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnos egyre reménytelenebb az egész :(

Én ismerem régóta a srácot, és mindig is visszahúzódó, intelligens volt, és én ezt az oldalát szeretem. Most meg próbál menő lenni, iszik, rossz társaságba kerül, és ezt az énjét rühellem, annyira csalódott vagyok... pedig ha észhez térne, akár esélyes is lenne a dolog... de így... :(((

2017. júl. 24. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!