Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy nő nagyon kövér, akkor...

Ha egy nő nagyon kövér, akkor a férfiak miért érzik feljogosítva magukat arra, hogy beszóljanak neki ill. trágár szavakkal minősítsék őt?

Figyelt kérdés

2017. máj. 30. 17:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10-eskének gratula! A nácik is így gondolkodtak anno... :(
2017. máj. 30. 18:21
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer egy nagyon kövér no jött be a medencébe akin látszott h nem tehet róla és volt barátja és ott szóltak be neki h milyen gusztustalan és h srác az vak h nem látja h néz ki na akkor majdnem odamentem hozzájuk és felpofoztam őket.annyira gazak az ilyen emberek amugy nem tudom mit képzelnek magukról mert néhányuknak szemtem kisebbségi komplexusa és ezen éli ki magát.probald meg kiszűrni őket mert ok lelki és szellemi nyomorultak csak ennyit tudok mondani;)
2017. máj. 30. 20:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban fiúként sokszor szívattak, hogy kövér vagyok, egyszer visszaszóltam egy nálam amúgy jóval kövérebb, de szintén engem kövérező lánynak, utána úgy megsértődött, hogy az anyja felhívott engem, hogy nem szabadna ilyennel csúfolnom a lányát, hogy kövér. Ezt leszámítva soha nem mondtam senkire, hogy kövér, de engem meg immár normál testalkattal simán lenéznek a kövér férfiak és nők, mert hogy a férfi meg a disznó 100 kilótól kezdődik, illetve 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz. Ennyit erről. Szerintem olyannyira nem illik ezt szóva tenni társaságban, még célozgatni sem, hogy már feszélyezve érzik magukat az emberek, hogy bármilyen formában szóba kerül a táplálkozás, sport, elhízás kérdése.
2017. máj. 30. 22:14
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

"Nem csak dagadt nőknek szólunk be, hanem annak akinek akarunk. Nem kell ehhez senkitől "feljogosítás", meg nem kell ehhez "jog". Megtehetjük, ezért megtesszük, akármennyire is bunkónak hangzik ez, bárki megtehet bármit, ha úgy van kedve.

Én például már általánosba egy lányt szétfikáztam azért mert dagadt volt, teljesen ok nélkül. Sírva rohant ki a teremből. Miért csináltam? Csak mert megtehetem, mint ahogy bárki más bármit.

Na most pontozzatok le, és várom a hisztirohamotokat."

:) Ja te szoktál rinyálni szűzekért. :) Csakhogy a kis fas2t a szűzek is észreveszik. :O

2017. máj. 30. 22:54
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

EnemyOfThePeople

Az a nagy baj, hogy sokan azt hiszik, a férfiak nem kapnak soha oltást. Pedig de. Csak nekik meg lett mondva kiskorukban, hogy jaj Pistikém, ilyenért nem nyafogunk, a fiúk nem sírnak.

2017. máj. 30. 22:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért a nők érzik magukat feljogosítva, hogy beszóljanak egy túlsúlyos férfinak.

Sunshinedoll miért, a nők nem?

2017. máj. 31. 01:57
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem nemiség, hanem bunkóság kérdése. Én vékony vagyok, és érdekes módon nem a férfiak kóstolgatnak, hanem a kövér lányok/nők találtak meg mindig. Tehát a telt alkat sem garancia arra, hogy te egy gyönyörű arcú és lelkű ember legyél.
2017. máj. 31. 06:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem mért kell fölöslegesen másokat bántani szerintem soha nem is fogom.

Sajnos (mackós alacsony srácként) sok rossz tapasztalatom van és vannak lányok is akik igazán szemetek tudnak lenni.

2017. máj. 31. 12:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

#17es! Ugyanez! En is vekony vagyok es a tulsulyos nők hamarabb kostolnak be mint en oket. Nekik altalaban alacsonyabb az onbizalmuk es ezzel probaljak turbozni magukat hogy bunkoznak a naluk egeszsegesebb testalkatuakkal.

De egyebkent senkinek sincs joga arra hogy a masikat, akar testalkatabol kifolyolag becsmereljen. Ha kover, ha sovany.

2017. jún. 2. 17:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez intelligencia illetve intelligencia hiányának a kérdése. Szerintem azok szólnak be másoknak (és nem csak kövérség miatt, hanem bármilyen okból), akiknek önértékelési problémájuk kissé alacsony intelligencia szinttel párosul.

Persze ez attól még rosszul eshet annak, akinek beszóltak. Engem mindig terhesen találtak meg ezek a beszólások rendszerint testesebb nőismerőseimtől, hogy "már milyen nagy a hasad". Sose voltam kövér, a beszólogatók még a kismama ruhámba se fértek volna el.

A férjem már mondta, miért nem szólók vissza? Valahogy nem nagyon ment, hogy a kövérségüket vegyem célba. Mindig arra gondoltam, elég teher ez nekik.

Egyébként senki sem tökéletes. Bárkinek be lehetne szólni. Ezek a beszólások csak azt minősítik, aki megteszi.

2017. jún. 4. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!