Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen az igazi szerelem?...

Milyen az igazi szerelem? Mennyit változott a világ és az emberek e kérdés vonatkozásában?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kibékülve a nőkkel, mert úgy tapasztalom, hogy a haszonelvűséget helyezik előtérbe a párválasztáskor. nyugtató mondatom, hogy tisztelet a kivételnek, de sajnos a saját kategóriában ilyet nem találtam. Az ilyen dolgot a személyességi jogok miatt nem bizonyítjuk, még ha tudnánk akkor sem. De tudjuk, hogy ez a dolog létezik, mégis hajlamosak ezt tetézni és NEM elismerni. Mit változtatnának ezen a férfiak, ha lehetőségük adódna rá?
2017. máj. 30. 16:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

19-

Mit keresnének ezen az oldalon az általad említett "jó nők"? Az ilyenek nem egész nap a plasztikai sebésznél ülnek? És ha ők is adnák a százalékok nagy részét, akkoris itt lenne az a sok melletted álló férfi, akikről mindig beszélsz. De itt konkrétan senki sem ad neked igazat.

Ha tudni akarod, van barátnőm. És mielőtt rákérdezel, nem keresek milliókat, és egy 23 éves peugeot kocsim van. Mégis összejött velem, mert én nem ku_vaként kezelem és nem csak bőgök egész nap, mint ahogy azt te teszed.

2017. jún. 4. 12:36
 22/31 anonim ***** válasza:

"Mit keres egy jó nő, egy nem hozzá illő sörhasú 150 kilós vastag nyakláncú férfival egy strandparton? "

Azt, amit te nem 150 kilósan, sörhasúan és vastag aranylánc nélkül, azaz............ TE MÉG ÍGY SEM VAGY KÉPES FELSZEDNI EGYETLEN ÉPKÉZLÁB NŐT SEM HALLOD???

EZ A CIKI KISAPÁM!

2017. jún. 6. 21:58
 23/31 A kérdező kommentje:

20: Teljesen semleges az írásod. Szerelem nincs a szép nőnél, ha mindenáron ott van ahol a pénz van. Ennyi.

21: Van barátnőd? Hogy néz ki? Írni tudsz ugye? És bizonyítani? Tudod, hogy mondanák az ovodások: Hiszi, a piszi.. Nagy fiú vagy, örülök az önbizalmadnak, legalább még nem keseredtél el a valóságodon:)

22: De aki sörhasú és pénze van , annak sikerült mert pénze van ugye? Mit számít az érzelem és a stílus manapság, ha a pénz az első? A sörhasút megtalálják, a többit kerülik. Nem érted a dolgot? Jó napot kívánok.

22:

2017. jún. 7. 11:27
 24/31 anonim ***** válasza:

23#

A bizonyítást hogy gondoltad? Belinkeljek róla egy képet, hogy ki tudd verni rá az icipici p_csödet?

2017. jún. 7. 14:55
 25/31 anonim ***** válasza:
Ez a frusztált gyökér kérdező miért nem akasztja már fel magát? Nem veszed észre, hogy gyökér vagy, és nem kellesz egyetlen nőnek se???! Egy gyökértől csak menekülni fognak!!
2017. jún. 7. 20:30
 26/31 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem kellek, mert nem engedem , hogy kihasználjanak. A gyökér az te vagy, mert téged kihasználnak. Kényszerüségedben ezt megengeded és alkalmazkodsz hozzájuk, hogy megkaphasd őket. Ahelyett, hogy kiállnál az igazadért és egy szerbb , jobb világot akarnál. Bizony ha csak több ilyen ember lenne, mint én akkor még neked sem kellene fizetned egy nőért sem. Elvből nem engednék a nők és mégis megkaphatnád őket. Nem szégyeled magad, hogy fizetsz értük?
2017. jún. 8. 14:52
 27/31 anonim ***** válasza:
Mégis ki fizet nőért, te szerencsétlen? Aki nem olyan nyomorék mint te, az ingyen is kap nőt.
2017. jún. 8. 20:31
 28/31 anonim ***** válasza:
Te degenerált vagy kérdező........ Itt senki se fizetett :) Hogy jössz te ehhez, hogy emberekről valótlanságokat állíts?! Idegbeteg frusztrált p*ccccs........
2017. jún. 8. 21:32
 29/31 A kérdező kommentje:

27: milyen nőt kapsz meg te ingyen? Ki fizet a találkozások alkalmával? Minek írtál? Kinek nem inge.. látod magad esel bele.

28: írni bármit lehet. Tudjuk milyen világban élünk. Ha nem kezdenek bizonyításba az "egyének", akkor csak a hiteltelen bizonyításuk vagy. Ne legyél primitív. Ez így van , ahogy írtam. Sajnos ez van. Hogy jövök ahhoz? Hogy jössz te ahhoz, hogy bíráld a nézeteimet, ha nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét? te írtál és kaptál egy választ.. Itt is igaz: Kinek nem inge....Ennyi:)

2017. jún. 9. 13:32
 30/31 anonim ***** válasza:

29#

Egy normális értékrendű, okos és szép nőt. Senki nem fizetett a találkozókon, mert ingyenes programot szerveztünk. Kimentünk a csónakázó tóhoz, vagy a turul mellé kiültünk, vagy felmásztunk a kilátóba, esetleg megnéztük a barlangokat. Ja, várj, igazad van egyszer vettem kacsatápot 100 forintért és a felét oda adtam neki, hogy ő is etesse a madarakat.

Most, hogy belegondolok, hogy azon az egyik randin elköltöttem rá több, mint 50 forintot, már belátom, hogy igazad van... (Szarkazmus)

2017. jún. 9. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!