Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen az igazi szerelem?...

Milyen az igazi szerelem? Mennyit változott a világ és az emberek e kérdés vonatkozásában?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kibékülve a nőkkel, mert úgy tapasztalom, hogy a haszonelvűséget helyezik előtérbe a párválasztáskor. nyugtató mondatom, hogy tisztelet a kivételnek, de sajnos a saját kategóriában ilyet nem találtam. Az ilyen dolgot a személyességi jogok miatt nem bizonyítjuk, még ha tudnánk akkor sem. De tudjuk, hogy ez a dolog létezik, mégis hajlamosak ezt tetézni és NEM elismerni. Mit változtatnának ezen a férfiak, ha lehetőségük adódna rá?
2017. máj. 30. 16:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem élnék nemi életet olyannal, aki a te szavaddal élve "kirekeszt", és nem tekintem problémának, ha emiatt nem élek nemi életet. Nem lenne gusztusom olyanhoz szexuálisan sem, akinek teljesen más (szerintem alacsonyabb rendű) az értékrendje.

Azt gondolom, ha valakinek a szex felülír minden mást - azaz mindegy, hogy kivel, csak jól nézzen ki és sokszor lehessen szexelni vele -, az fizessen érte. Ez nem "igazi szerelem", hanem szolgáltatás. Én ha szeretek valakit, akkor nem érdekel, hogy nem élhetek vele nemi életet valami miatt.

2017. máj. 31. 13:22
 12/31 A kérdező kommentje:
Mert nincs pénzem a választottamhoz. A lúzer te vagy és még szánalmas is, mert kiskorút molesztálsz. Mondtam már neked, hogy vigyázz, mert feljelent az apja.
2017. máj. 31. 21:24
 13/31 anonim ***** válasza:

Na, megint kezded. Beláttad, hogy nincs igazad, de nem vallod be, inkább mocskolódni kezdessz.

Nem baj, ha nem akarsz változtatni magadon, akkor ne tedd, de így egyedül fogsz megdögleni

2017. máj. 31. 22:32
 14/31 A kérdező kommentje:
11-es. Eszméletlen butaságot írtál. Hülyébb vagy, mint a paraszt. Most szerinted ha én szívből, szerelemből közelítek , akkor pènz nèlkül nőhöz jutok? Szerinted nnem ajarnak a férfiak szerelmet a szèp nőtöl? Ezektől nem lehet!Ezeket nem érdekli! Ezeknek nincsenek érzelmei. Ezek a jó nők velejéig romlott képmutatóak. Általában akkor buknak le ha cselekedni kell. Mert addig képesek hülyíteni az embereket.
2017. jún. 1. 21:49
 15/31 anonim ***** válasza:

Ha a normálisan beszélgetni kívánó embert kapásból lehülyézed, és így nyilatkozol arról, akibe állítólag szerelmes vagy meg a többi nőről is, különösebben nem csodálkozom, hogy nem téged választ, ha van választási lehetősége.

És a jellemnek a pénzhez semmi köze.

Nekem sincs pénzem, kevésszer fordult elő, hogy megszerettem valakit, de összejöttem vele, mert kitartottam, és rájött, hogy megbízhat bennem. Rengeteg időbe telt, és bizony az az idő nemi élet nélkül telt, de kibírtam.

Hát a kérdésedre válaszolva az igazi szerelemben ez is benne van. Hogy nem viszonozza eleinte (vagy soha) és ezt te emelt fővel kibírod. Ahogy hozzáállsz a dologhoz, az sehova nem vezet, csak jól felhúzod magad és megutálod az egész világot.

2017. jún. 1. 23:40
 16/31 anonim ***** válasza:

"Kivannak rekesztve emberek és anyagi társadalmi megkülönböztetés folyik. felnőtt emberék nem élnek nemi életet egyes nők felfogása miatt. "

Szétröhögtem ezen magam! :DDDDDDDDDDDDDD

De kérdezhetném azt is, hogy he???? :DDDDDDDDDDD

Szóval azért, mert te nyomi vagy és nem vagy képes ismerkedni és kialakítani bármit is egy nővel, arról a nők tehetnek igaz??? :DDDDDDDDDD

Áááá... még csak véletlenül sem te igaz?? :DDDDDDDDD

Szétröhögtem magam :DDD Hogy te mekkora lúzer vagy!!

2017. jún. 2. 00:16
 17/31 A kérdező kommentje:
15: Elvont és nem releváns amiket írsz. Azzal nem jutsz előrèbb, ha emeld fővel viseled a vereséget. Így nincs ellenpólusa a gonosz nőnek. Nem itt kell emelt fővel viselni a vereséget. Ez nem sakkjátszma. 16: Nem èn vagyok a lúzer. Te vagy primitív. Ismerj már meg egy olyan nőt, aki velejéig romlott és a külsőségek határozzák meg , miközben te nem vagy gazdag. Ha férfi lennèl rájönnèl..
2017. jún. 3. 20:39
 18/31 anonim ***** válasza:

17-

Az nem zavar, hogy akit te "megvertél" annak 100%-os a válasza?

Amúgymeg jól mondják az előzőek. Pici a farkad, ocsmány vagy, csóró és ehhez jönnek még a komplexusaid. Te a világ összes pénzével sem tudnál nőt felszedni.

2017. jún. 4. 08:05
 19/31 A kérdező kommentje:
Néztél már tükörbe? Honnan tudod , hogy milyen vagyok? Ezen a ponton már le is járattad magad. Ne a 100%-okban kapaszkodjál. Nem tudom, figyelted-e más hozzászólok kommentjeit, miszerint idiotizmus van? Tehát nem feltétlenül normális emberek hallatják a hangukat. Mi a biztosíték rá, hogy nem-e javarészt tetéző nők nagy része adja a pipát? Mit keres egy jó nő, egy nem hozzá illő sörhasú 150 kilós vastag nyakláncú férfival egy strandparton? Te kivel vagy együtt és mennyit keres? Ha egyedülálló vagy akkor miért? Ennyi emberből senki nem megfelelő? Miért olyan nehéz bizonyítani az ellenkezőjét a vitatkozás helyett? egy fecske nem csinál nyarat. De te is tudod, hogy frusztrált rossz ember vagy. Elemi érdekből jöttél vitatkozni, nem azért mert nincs igazam.
2017. jún. 4. 11:38
 20/31 anonim ***** válasza:

Most már semmi köze a "Milyen az igazi szerelem?"-nek az egész okfejtésedhez. A legutolsóhoz nem tudok mit hozzászólni. Mint már kifejtettem, nekem olyan emberhez nincs gusztusom, aki az aranyláncos sörhasúval akar sétálni helyettem.

Jó, én mondjuk úgy működöm, hogy ha a szemében nincs értelem meg jellemtelen, akkor bármilyen alakja lehet, maximum ránézek és továbbmegyek, nem vegyíteném a testemet ilyennel. Fontos a szex nekem is, de nem mindenáron.

Szerintem nincs "vereség" a kapcsolatokban, játszma viszont sok. És mi az a "saját kategória"? Kategória sincs. Tetszik vagy nem tetszik valaki, ennyi.

Milyen emberek között mozogsz? Miről szeretsz egyáltalán beszélgetni a nőkkel, mikor ismerkedsz? Van valami hobbi, akármi, ami ilyen intenzitással érdekel, mint ez a haszonelvűség téma, és amivel lenyűgözheted őket? Ezt az energiát, amivel ezen fortyogsz, beleölhetnéd valami másba, ami téged érdekel és nincs köze a nőfogáshoz.

Az a baj, ha látják az emberen, hogy társat akar, még inkább letojják, míg ha magányos farkas képet mutat, akkor érdekessé válik.

2017. jún. 4. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!