Milyen az igazi szerelem? Mennyit változott a világ és az emberek e kérdés vonatkozásában?
Én nem élnék nemi életet olyannal, aki a te szavaddal élve "kirekeszt", és nem tekintem problémának, ha emiatt nem élek nemi életet. Nem lenne gusztusom olyanhoz szexuálisan sem, akinek teljesen más (szerintem alacsonyabb rendű) az értékrendje.
Azt gondolom, ha valakinek a szex felülír minden mást - azaz mindegy, hogy kivel, csak jól nézzen ki és sokszor lehessen szexelni vele -, az fizessen érte. Ez nem "igazi szerelem", hanem szolgáltatás. Én ha szeretek valakit, akkor nem érdekel, hogy nem élhetek vele nemi életet valami miatt.
Na, megint kezded. Beláttad, hogy nincs igazad, de nem vallod be, inkább mocskolódni kezdessz.
Nem baj, ha nem akarsz változtatni magadon, akkor ne tedd, de így egyedül fogsz megdögleni
Ha a normálisan beszélgetni kívánó embert kapásból lehülyézed, és így nyilatkozol arról, akibe állítólag szerelmes vagy meg a többi nőről is, különösebben nem csodálkozom, hogy nem téged választ, ha van választási lehetősége.
És a jellemnek a pénzhez semmi köze.
Nekem sincs pénzem, kevésszer fordult elő, hogy megszerettem valakit, de összejöttem vele, mert kitartottam, és rájött, hogy megbízhat bennem. Rengeteg időbe telt, és bizony az az idő nemi élet nélkül telt, de kibírtam.
Hát a kérdésedre válaszolva az igazi szerelemben ez is benne van. Hogy nem viszonozza eleinte (vagy soha) és ezt te emelt fővel kibírod. Ahogy hozzáállsz a dologhoz, az sehova nem vezet, csak jól felhúzod magad és megutálod az egész világot.
"Kivannak rekesztve emberek és anyagi társadalmi megkülönböztetés folyik. felnőtt emberék nem élnek nemi életet egyes nők felfogása miatt. "
Szétröhögtem ezen magam! :DDDDDDDDDDDDDD
De kérdezhetném azt is, hogy he???? :DDDDDDDDDDD
Szóval azért, mert te nyomi vagy és nem vagy képes ismerkedni és kialakítani bármit is egy nővel, arról a nők tehetnek igaz??? :DDDDDDDDDD
Áááá... még csak véletlenül sem te igaz?? :DDDDDDDDD
Szétröhögtem magam :DDD Hogy te mekkora lúzer vagy!!
17-
Az nem zavar, hogy akit te "megvertél" annak 100%-os a válasza?
Amúgymeg jól mondják az előzőek. Pici a farkad, ocsmány vagy, csóró és ehhez jönnek még a komplexusaid. Te a világ összes pénzével sem tudnál nőt felszedni.
Most már semmi köze a "Milyen az igazi szerelem?"-nek az egész okfejtésedhez. A legutolsóhoz nem tudok mit hozzászólni. Mint már kifejtettem, nekem olyan emberhez nincs gusztusom, aki az aranyláncos sörhasúval akar sétálni helyettem.
Jó, én mondjuk úgy működöm, hogy ha a szemében nincs értelem meg jellemtelen, akkor bármilyen alakja lehet, maximum ránézek és továbbmegyek, nem vegyíteném a testemet ilyennel. Fontos a szex nekem is, de nem mindenáron.
Szerintem nincs "vereség" a kapcsolatokban, játszma viszont sok. És mi az a "saját kategória"? Kategória sincs. Tetszik vagy nem tetszik valaki, ennyi.
Milyen emberek között mozogsz? Miről szeretsz egyáltalán beszélgetni a nőkkel, mikor ismerkedsz? Van valami hobbi, akármi, ami ilyen intenzitással érdekel, mint ez a haszonelvűség téma, és amivel lenyűgözheted őket? Ezt az energiát, amivel ezen fortyogsz, beleölhetnéd valami másba, ami téged érdekel és nincs köze a nőfogáshoz.
Az a baj, ha látják az emberen, hogy társat akar, még inkább letojják, míg ha magányos farkas képet mutat, akkor érdekessé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!