Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van egy néni aki állandóan a...

Van egy néni aki állandóan a lakásombál van! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Van egy néni mindig jön a házamhoz. Pl . Itt keresgél a postaládámba és lehet ki is vesz dolgokat átmászik a keritésen meg ilyenek . Kb. Mindennap idejön hiába mondom neki ! És amikor kérdőre vonom letagadja meg hazudik! Szerintetek mit csináljak vele?

2017. máj. 29. 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
9-es válaszoló vagyok,ha a családjával nem tudod nem akarod felvenni a kapcsolatot,akkor tényleg a passzív védekezés marad,zárható postaláda,kerítés megerősítése,én egy házsártos öreg nénire nem hívnék rendőrt,ez sajnos a korából is adódhat lehet hogy nem volt mindig ilyen de azt megértem hogyha ellenkezik meg tagad akkor nem lehet vele megbeszélni,ezért is mondtam hogy nem is vele kéne beszélned.
2017. máj. 29. 13:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj nincs családja! Meg senkie amilyen a természete!
2017. máj. 29. 14:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Meg az a baj bármit megtesz hogy elérje a célját ! Hazudozik csal !
2017. máj. 29. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Attól, mert öreg néni, attól még más magánterületére illetéktelenül behatol.

Többszöri felszólítás ellenére sem távozik.

Ki kell hívni a rendőrséget.

Nem az a megoldás, hogy erődöt csinálsz a portából.

2017. máj. 29. 14:08
 15/17 anonim ***** válasza:
95%

te jó ég, hogy lehet valaki 30 évesen ennyire életképtelen?

akárki mászik át a kerítésemen, kortól, nemtől függetlenül, hívom rá a rendőröket..., nehogy már valaki az én engedélyem nélkül bemásszon az én magántulajdonomba...

2017. máj. 29. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó osztom! + Egy 63 éves nő az nem öreg néni.. Jesszusom egy 30 évesnek meg már lehetne annyi esze, ezt el sem akarom hinni. Először azt hittem egy 10 éves ír ki kérdést. Basszus ez birtokháborítás és rendőrt hívok, de előtte le is kamerázom, ahogy ott matat!
2017. máj. 29. 16:03
 17/17 anonim ***** válasza:
91%

Kamerázd le ahogy átmászik, és vedd fel a vele való beszélgetést. A te magánterületed ehhez engedély sem kell. Szólítsd fel, hogy legközelebb ne lásd itt, mert bizonyítékod van a magánlaksértésről, és fel is használod ellene abban az esetben. A hazudozása akkor nem sokat ér.

Egyébként tényleg benne van a pakliban, hogy beteg.

2017. máj. 29. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!